Diy Juhla kotona Vehreät vihreät

Hääneilikat maljakossa

18.8.2014

P8170017c

 

Ah, onpa tuo uusi lasipallomaljakkoni sitten söpö. Poimin sen mukaan heinäkuussa Rosendalin puutarhasta Tukholmasta. Tällä hetkellä lasipalloissa töröttävät viikonlopun hääjuhlista napatut neilikat ja pari muuta leikkokukkakatkelmaa.

 

P8170034b

Ja juu. Oltiin tosiaan jälleen lauantaina häissä. Tällä kertaa vähän lähempänä kotia. Matka juhliin taittui metrolla (tästä olikin jo todistusaineistoa instagrammin puolella) ja loppumatka taksilla. Enpä olekaan ennen kulkenut metrolla häihin! :)

 

P8160017cP8160116b

 

Häät olivat hienostuneesti vintage-henkiset. Kaunis morsian oli pukeutunut vintage-mekkoon ja -päähineeseen. Vieraskirjaa kirjoitettiin vanhalla kirjoituskoneella. Hääpaikka oli vuonna 1900 rakennettu Villa Vuosanta, jonne olinkin pitkään toivonut pääseväni käymään. Ikkunoiden takaa kimmelsi Suomenlahti. Pihapiirissä oli puutarha, rantakallio, hiekkaranta ja venevaja, joka saatiin muuten tanssimalla varsin villisti hytkymään. Oman mittapuuni mukaan tuo oli AIVAN täydellinen hääpaikka.

 

P8160122bP8160099b

 

Hääjuhlat ovat kyllä varsinaista romantiikannälkäisen ihmisen hemmottelua. Parasta on ehkä se, että niissä oppii aina morsmaikusta ja sulhasesta uusia asioita, vaikka kuinka heidät pitkän ajan takaa olisikin tuntenut. Lauantain häissä morsiusparin vanhemmat pitivät loistavat puheet. Mieleen värittyi kertomus kummankin lapsuudesta aina tapaamiseen saakka. Vähän kuin olisi elokuvaa mielessään katsonut. Hääjuhlat ja morsiusparin rakkaustarina jäävät aina mieleen pyörimään seuraavaksi viikoksi. Se ihan mahtava romanttinen hurmos jää ainakin minulle aina totaalisesti päälle. Enhän ole ainut, joka tällaisesta ”kärsii”?


  P8160108b

 

Palatakseni maallisempiin pohdintoihin, on todettava, että neilikat ovat loistavia ja kestäviä hääkukkia. Verenpunaiset, persikanväriset ja vaaleanpunaiset neilikat sopivat ihanasti yhteen. Muutenkin hyvä väripaletti juuri hääjuhlaan. Neilikat sointuivat myös paperiruusukkeisiin, jotka oli ripustettu röykkiöksi kattokruunuun.

 

Pallomaljakko3_kotilo

 

The carnations in my new bulb vase are from a vintage inspired wedding we attended last Saturday. The wedding took place in a wooden villa (from the early 20th century) by the sea. Such a romantic and lovely wedding altogether!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply VARPU 19.8.2014 at 10:59

    <3 Kiitos kaikesta jeesistä! Terkut häämatkalta!Pakko yhtyä Kroatiaa ylistävään kuoroon. Voi pojat näitä maisemia.

    • Reply Johanna 19.8.2014 at 21:38

      Oi oi! Mullakin on ollut pitkään haaveissa Kroatia. Kuulostaa loistavalta häämatkakohteelta. Nauttikaa täysin rinnoin, ja levätkää nyt! <3

    Leave a Reply