Diy Juhla kotona

Ihana joulukiire

21.12.2013

joulukortit tauluhyllyllä

 

Kuulun niihin harvoihin, jotka nauttivat joulukiireestä. Kivaa hääräilyä. Tänään ja huomenna hääritään vielä täällä Helsingissä, mutta sitten koittaa Turun joulu. Keittiön tauluhyllyt ovat täyttyneet joulukorteista, joita on edelleenkin mukavaa saada. Sanotte mitä sanotte joulukorttien ekologisuudesta, on mahtavaa, näinä päivinä, saada paperikortti, johon kortin lähettäjä on omin kätösin joulutervehdyksen rustannut. Jotakin konkreettista sähköpostin liitetiedoston sijaan. Myös oikea paperinen joulukalenteri on meillä tänä vuonna ollut. Kanelimaan joulukalenteri on ilahduttanut joka aamu! Niin hieno.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tänään ja huomenna odottaa vielä joulupuuhista hauskin – paketointi. Oi ”voimapaperi”, sinä lahjapapereista kaunein! Paketeista tulee kuvaa huomenna ja ehkäpä laitan ladattavaksi pari pakettikorttiakin. Sitä ennen: puuhakasta lauantaita!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

// tauluhyllyllä seinään nojaava Taimi-tarjotin on saatu Finlaysonilta!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply retromoderni 21.12.2013 at 15:10

  Voimapaperiin täälläkin kääritään lahjat, viimevuoden tapaan. ja nauhan virkaa toimittaa erilaiset teipit. Ihanaa joulua!

  • Reply Johanna 21.12.2013 at 17:55

   Vanhoista hyvistä ideoista ei kannata luopua!

 • Reply Johanna 21.12.2013 at 15:40

  Olettepa saaneet hienoja kortteja!

 • Reply phocahispida / Ilman sinua olen lyijyä 21.12.2013 at 20:35

  Minäkin nautin joulukiireestä, se on ihanaa kiirettä. Tänään käärin viimeisiä lahjoja pakettiin ja harmittelin niiden vähyyttä; Olisi tehnyt mieli kääriä vielä enemmän ja hartaammin.
  Ensimmäisessä paketointisessiossa saivat meilläkin voimapaperit kyytiä ja lisäksi kului mm. remontista ylijäänyttä tapettia:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/12/13/pakettipajan-paatonttu-tassa-terve/

  • Reply Johanna 21.12.2013 at 21:34

   Hienoja paketteja tellä! Paketoinnissa jos missä on tosiaan järkevää kierrättää.

 • Reply Unia 21.12.2013 at 21:03

  Meikä osti viime vuonna erehdyksessä niin paksua voimapaperia että siinä ei kestänyt mikään teippi (tai jesari olisi ehkä toiminut, mutta esteettisyyssyistä se jäi kokeilematta). Sitten yritin pikaliimalla. Ei toiminut. Loppujen lopuksi päädyin nitomaan paketit umpeen. Lopputulos ei jostain syystä ollut ihan yhtä tyylikäs kuin blogeissa ja sisustuslehdissä näkee. -_-

  • Reply Johanna 21.12.2013 at 21:33

   Haha :D. Noniin, totuuden nimissä tuo kuvassa näkyvä paperi ei tosiaan mitään oikeaa voimapaperia olekaan. Siitä hipsut. Onneksi noita ohuempia, voimapaperilta näyttäviä lahjapapereita saa vaikka mistä!

  Leave a Reply