Diy kotona ruoka

Torstain simppelit ilot

6.3.2014

saviruukut

 

Yksinkertaiset jutut ovat parhaita, varsinkin kun ne keksii sattumalta. Pyörittelin käsissäni saviruukkujani ja mietin, mitä kaikkea niihin kesän tullen istutankaan. Sitten ne jäivät tuohon ikkunanlaudalle asetelmaan, josta tulikin aika hauska!

Tiedätte alkuvuoden kevennysaikeeni, jonka innoittamana olen etsinyt reseptejä kevyistä herkuista. Alla on uusin naposteluherkku, joka syntyy viidessä minuutissa. Leikkaa pussin pohjalle kuivahtaneet ruispalat siivuiksi ja käristä ne oliiviöljyssä. Mitä kuivemmat sen paremmat. Rouhaise sekaan merisuolaa ja muita mieleisiä mausteita. Tee laiskan naisen/miehen guocamole muussamalla yksi avokado ja puristamalla siihen puolikkaan limen mehu. Raasta vielä sekaan hieman limen kuorta ja viimeistele avokadomössö ripauksella suolaa. Chilikin sopii, jos sen jaksaa pilkkoa. Jos ei viitsi, ei haittaa, tämä on taivaallisen hyvää ilmankin! Kiva arkinen iltasnäksi.

Tänään lötkötän villasukat jalassa näitä mutustellen sohvalla ja saviruukkujen sävyjä ihaillen. Jätin jumpan väliin, mutta ei se mitään.

 

guacamole ja ruispalasiivut

 

Simple things are best. My newest healthy snack: slices of fried rye bread with avocado, lime and salt (almost a guoacamole).

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Katja 7.3.2014 at 08:18

    Kiva asetelma :). Klassiset terraruukut näyttää hyvältä epätavallisesti aseteltuna!

    • Reply Johanna 8.3.2014 at 12:49

      Eikö? Noista voisi rakentaa vaikka mitä tornejakin.

    Leave a Reply