Yksinkertaiset jutut ovat parhaita, varsinkin kun ne keksii sattumalta. Pyörittelin käsissäni saviruukkujani ja mietin, mitä kaikkea niihin kesän tullen istutankaan. Sitten ne jäivät tuohon ikkunanlaudalle asetelmaan, josta tulikin aika hauska!
Tiedätte alkuvuoden kevennysaikeeni, jonka innoittamana olen etsinyt reseptejä kevyistä herkuista. Alla on uusin naposteluherkku, joka syntyy viidessä minuutissa. Leikkaa pussin pohjalle kuivahtaneet ruispalat siivuiksi ja käristä ne oliiviöljyssä. Mitä kuivemmat sen paremmat. Rouhaise sekaan merisuolaa ja muita mieleisiä mausteita. Tee laiskan naisen/miehen guocamole muussamalla yksi avokado ja puristamalla siihen puolikkaan limen mehu. Raasta vielä sekaan hieman limen kuorta ja viimeistele avokadomössö ripauksella suolaa. Chilikin sopii, jos sen jaksaa pilkkoa. Jos ei viitsi, ei haittaa, tämä on taivaallisen hyvää ilmankin! Kiva arkinen iltasnäksi.
Tänään lötkötän villasukat jalassa näitä mutustellen sohvalla ja saviruukkujen sävyjä ihaillen. Jätin jumpan väliin, mutta ei se mitään.
Simple things are best. My newest healthy snack: slices of fried rye bread with avocado, lime and salt (almost a guoacamole).
2 Comments
Kiva asetelma :). Klassiset terraruukut näyttää hyvältä epätavallisesti aseteltuna!
Eikö? Noista voisi rakentaa vaikka mitä tornejakin.