Diy

Perhoshurmaus

24.2.2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Viime lauantaina vietettiin kahden hyvän ystäväni kimppakolmekymppisiä. Lahjojen paketointi mielessä poikkesin torstaina Kaivokadun Sinelliin ja etsin jotain aivan muuta, mutta sitten kun törmäsin näihin stanssattuihin perhosiin (”Anitas”), muuttuivat paketointisuunnitelmat totaalisesti (Sinellin sivuilta näytti löytyvän vain metallikuvioituja, vaikkakin muuten samanlaisia perhosia). En ole oikeastaan koskaan ollut erityisen ihastunut perhoskuvioihin tai -kuvituksiin, mutta nämä olivat realistisuudessaan tosi hienoja. Ostin myös kaksi pyöreää pahvirasiaa Sinellistä ja Sinooperista mustaa nauhaa.

Liimasin Erikeepperillä perhoset pahvirasioihin. Osan liimasin vain ruumiistaan taitellen siivet pystyyn, kuten näkyy. Rasioiden sisälle ”luksuslahjakääreeseen” (todellakin, en edes tiennyt tällaisen olemassaolosta!) kätkin kummallekin kaverini Lauran suunnittelemat sulkakaulakorut ja -korvikset. Seuraavalla kerralla voisin päällystää tai spreijata kartonkirasiat vielä valkoisiksi.

Kaikenlaista herkistelyä aikuisiällä.

 

stanssatut perhosetOLYMPUS DIGITAL CAMERAstanssatut perhosetOLYMPUS DIGITAL CAMERAluxury gift tissue

 

Two of my dear friends turned 30 and they threw a party together. I had totally different plans for the packaging of their presents but when I found these cut-out butterflies from Sinelli I had to change my plans. 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply littleB 24.2.2014 at 19:29

    Mielettömän upeat, niin paketit kuin lahjatkin! <3 Aivan ihanat!

  • Reply akissfromthepast 24.2.2014 at 22:06

    Tosi upeat lahja-rasiat! puhtaan ruskea kartonki antaa just sopivan pohjan noille perhosille :) ja noi sulkakorut.. tykkään!

  • Leave a Reply