elämää

Sisältösuosituksia

31.1.2018

Olen oikeastaan koko alkuvuoden ollut sellaisessa jumitusmoodissa, että oman sisällön tuottaminen on pahasti takkuillut. Sen sijaan olen antautunut muiden tarjoaman sisällön vietäväksi. Kuuntelen itseäni, enkä ota asiasta stressiä. Tässä muutamia itseäni alkuvuodesta inspiroineita juttuja, joihin suosittelen lämpimästi tutustumaan.

Fostermoms on blogi, jota pitää kolme mustaihoista lasta adoptoinut valkoihoinen naispari. Blogissa kuvataan tarkkanäköisellä tavalla biologisilta vanhemmiltaan huostaanotettujen lasten kasvattamista amerikkalaisessa nyky-yhteiskunnassa. Blogi on erityisen kiinnostava ajatellen Yhdysvallan hallinnon tämänhetkistä menoa. Arvojen ristiriita hallinnon polittiikkaan on käsinkosketeltava ja sitä mielenkiintoisesti myös välillä analysoidaan. Lasten elämää kuvataan koskettavasti haasteita yhtään peittelemättä. Kertakaikkisen mielenkiintoista luettavaa. (kuvakaappaus blogin Instagram-feedistä)

Broad City on sarja, jota olemme Joonaksen kanssa yhdessä Areenalta katselleet. Tämäkin tulee Ameriikasta. Virkistävää, itseironista läppää kahden New Yorkissa asuvan sinkkunaisen elämästä. Vaikka ollaan samassa kaupungissa kuin Sex & the City ei voitaisi olla paljon kauempana kyseisestä sarjasta. Amerikkalaisen sinkkuhömpän peruskliseet loistavat poissaolollaan. Sarjassa voi tapahtua mitä vain. Yhdessä jaksossa se erimekiksi muuntuu Mike Perryn taiteilemaksi animaatioksi.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply