graafinen Helsinki

Blanca Gomesin Helsinki

29.6.2012

 

Kävin eilen Kallion puistokirppiksellä ja ostin sieltä pikkuveljelle kesäluettavaa – pyöräharrastajien Boneshaker magazinen. Ei olisi tarttunut silmääni tämä hipsterilehti, ellei kansi olisi ollut näin tyylikäs. Kannen kuvitus paljastui Blanca Gomesin käsialaksi. Gomesilla sattuu olemaan myös tuollainen varsin hauska Helsinki-juliste, jota myy Human Empire Shop ja aika käypään hintaan vieläpä. Gomesilla on myös oma Etsy-shop, mutta se näyttää olevan nyt kesälomalla. Jos ymmärsin oikein, niin alla olevista kuvista ainakin tuo pyöräilijätyttö on tilattavissa sieltä! Ihanan yksinkertainen ja hurmaavan retro kuvitustyyli, vai mitä?

 

I bought the Boneshaker Magazine for my brother at a fleamarket yesterday. The cover caught my eye thanks to the pretty illustration by Blanca Gomes. Gomes also has this cute Helsinki-poster that’s available at Human Empire Shop! She also has a shop at Etsy, but it’s currently on vacation.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Murmelly 29.6.2012 at 14:27

  Oo, superihana! Joutuu vakavasti harkitsemaan tuota Helsinki-posterin hankkimista. Myös mies punaisen ilmapallon kera on aika söpis :)

 • Reply Pippa 29.6.2012 at 20:58

  Lienee aika mennä nukkumaan rankan työviikon päätteeksi, kun ensivilkaisulla katsoin että ”ai, mitä Näsineula tekee Helsinki-julisteessa”…

  • Reply Johanna 30.6.2012 at 00:42

   Nojoo, mut vähän Näsineulalta tuo näyttääkin! :)

 • Reply Jemina 5.7.2012 at 08:06

  voi apua nyt kolahti ja kovaa. pyöräilijätyttö sopisi täydellisesti eteiseni seinälle.

  • Reply Johanna 5.7.2012 at 11:38

   No sitten vaan odottelemaan, että kauppa aukeaa loman jälkeen! :)

  Leave a Reply