Helsinki Sisustus Turku

Bo LKV Stadiin

5.3.2016

Yksi ensimmäisistä asioista, joita Turusta Helsinkiin muuttaessani opin, oli, että Helsingin kutsuminen ”Hesaksi” on maalaista. Siitäkin huolimatta meinasin kirjoittaa tämän jutun otsikkoon tuon sanan. Onneksi älysin viime hetkellä vaihtaa siihen oikeaan. ;)

No joo, mutta asiaan. Turkulainen kiinteistövälitystoimisto Bo LKV on rantautunut Helsinkiin tyylillä. Kävin keskiviikkona todistamassa sitä Helsingin toimiston avajaisissa Neitsytpolulla. Toimiston sisustuksen on suunnitellut Musta ovi -blogista tuttu Marja Wickman, joka toimii nykyään Bo LKV:n Helsingin toimiston AD:na ja sisustussuunnittelijana. Kuten arvata saattaa, todella tyylikästä oli! Höpöteltävää ja tuttuja oli niin paljon, että lopulta meinasin missata saunavuoronkin. Meinasin turvautua taksiin, mutta sainkin sitten kaverilta kyydin kotiin.

P3028064bP3028078bP3028084b

Tämä toimiston päätepistetila (kuva alla) oli mielestäni erityisen kiva. Hyviä ideoita tulevaisuuden työhuoneeseen. Alla olevassa kuvassa näkyy myös tuo neukkari, jonka paneeliseinä on toteutettu aika kekseliäästi Ikean taulunkehyksistä.

P3028076bP3028071b

Visuaalisuuteen, stailaukseen ja uudenlaiseen markkinointiin panostava Bo LKV on todellinen raikas tuuli kiinteistönvälitysalalla. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin en ymmärrä, miten suomalainen kiinteistönvälitys onkin voinut laahata niin jäljessä esimerkiksi Ruotsiin verrattuna. Olemme tässä kaikessa hiljaisuudessa rampanneet lähes vuoden ajan asuntonäytöissä ja pakko sanoa, että aika usein sitä on tullut ihmeteltyä asuntoilmoitusten suttuisia kuvia ja sotkuisia tiloja, stailauksen puutteesta puhumattakaan. Tästä ollaan juteltu monet kerrat myös muiden sisustusbloggaajien kanssa, jotka ovat joutuneet kiistelemään välittäjien kanssa kotiensa esittelykuvista. Joidenkin välittäjien mielestä kun hehkulampunkeltaiset ja ankeat kuvat ovat realistisia ja täten tarkoituksenmukaisia. Tosi vaikea ymmärtää tällaista markkinointia.

Bo LKV:n sivuilta löytyy valoisia inspiraatiokuvia ruotsalaisten Alvhem-, Stadshem- ja Fantastic Frank -firmojen tapaan. Yritys on käsittänyt, että asunnonvälitys jos jokin on kokonaisen elämäntyylin ja unelman tarjoamista. Kysyntä modernimmalle, inspiroivammalle ja laadukkaammalle otteelle on kova. Hauska nähdä, mitä Bo LKV vielä keksii ja miten Helsingin valloitus etenee.

BoLKV_kakolankatu BoLKV_rauma

Kuvat: Johanna / Kotilo, kaksi viimeistä Bo LKV.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply