Helsinki Sisustus

Domus Classica ja Parolan aseman joulumarkkinat

23.11.2015

PB196682b

On se vaan aika taituri tuo Parolan aseman Katja Rinkinen. Tässä on otoksia Helsinkiin juuri avautuneesta Domus Classica -rautakaupasta (erilaisesta sellaisesta), jonka liiketilaa Katja on ollut mukana suunnittelemassa ja rakentamassa. Domus Classica myy kaikkea, mitä tarvitaan vanhan rakennuksen ajanmukaiseen remontointiin: ovia ja ikkunoita, laattoja, pattereita, pistorasioita, tapetteja, pellavaöljymaaleja jne. Liike on avautunut ihan vastikään ja tuolla viime viikolla vieraillessani paljon myytävää kamaa oli vielä liikkeeseen saapumattakin.

PB196696bPB196680bPB196691bPB196690b PB196687bPB196685b

Erottaja 11:ssa sijaitseva liiketila oli kokenut massiivisen remontin. Suurin osa pinnoista on revitty alkutekijöihinsä. Kattoratkaisu on tosi rohkea, kannattaa käydä katsomassa. Katjalla on mielestäni aina ollut ilmiömäinen taito luoda tiloista kodikkaita ja kutkuttavia. Sellaisia, että kynnyksellä oikein sydämestä ottaa. Domus Classica -liikkeessä oli juuri sellainen tunnelma kuin kuvittelen Parolan asemallakin olevan. Lämmin, vähän eriparinen ja rustiikkinen.

Pitkään on ollut haaveena päästä katsomaan Parolan asemaa ihan tosielämässäkin ja nyt se on muuten toteutumassa. Mikä parasta, se on mahdollista myös SINULLE! Parolan asemalla järjestetään nimittäin tämän viikon lauantaina 28.11. joulumarkkinat, joihin osallistuu useampikin sisustusblogi. Kurkkaa yksityiskohdat ja blogilista Facebook-tapahtumasta Parolan aseman joulumarkkinat. Parola on Hämeenlinnan kupeessa eli Helsingistä sinne hurauttaa autolla kutakuinkin tunnissa. Ajattelin itse puksuttaa paikalle junalla. Joulumarkkinoita tässä tilassa ei vaan voi missata. Kotilolla ei ole markkinoilla myyntikojua, mutta olen silti hengessä mukana. Olen nimittäin tässä lähiviikkoina puuhastellut Vihreän talon Annikan tuoksukynttiläetikettien parissa. Ihana projekti graafiselle suunnittelijalle! Vihreän talon ihkaensimmäisistä tuotteista tulossa lisää infoa myöhemmin. :)

Parolan aseman Joulumarkkinat 1000px

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply