graafinen Helsinki

Drunk On Revolution & Verso Design -arvonnan voittaja

15.12.2014

PC120129b

Joulukuun 5. aukesi Unioninkadulle (25.) uusi taidegalleria Drunk On Revolution, jonka takana ovat Unknown Cargo -konseptin Laura ja Timo ja myös meikäläinen siinä mielessä, että pääsin ilokseni suunnittelemaan tällekin gallerialle tunnuksen. Tunnuksen takana on ajatus brasilialaisista Pixação-graffiteista ja väliaikaisuudesta, sillä tämän gallerian on tarkoitus pompsahtaa pystyyn eri tiloihin aina kahdeksi viikoksi kerrallaan. Siitä syystä myös logo teipattiin gallerian ikkunaan itse ja sepäs olikin mielenkiintoista puuhaa. Ensin mittailin ja merkitsin apulinjoja kieli keskellä suuta, kunnes jossain kohtaa otettiinkin metodiksi summittainen teippaus. Koska tunnus muodostuu suorista viivoista, tämä oli mahdollista. Lopulta jätettiin osa kirjaimista tarkoituksella vähän sinnepäin. Tykkään lopputuloksesta.

Tämä gallerian ensimmäinen näyttely on nuorten valokuvaajien Iiris Heikan ja Ananya Tantun yhteisnäyttely nimeltään Self ja sitä voi käydä katsomassa tämän viikon perjantaihin saakka. Iiriksen kuvia (alla) voi ostaa mukaansa suoraan galleriasta viiden euron hintaan.

PC120130b

PC120143b

+ Verso Designin lahjakortin voittajaksi selviytyi Jolana. Olen laittanut sinulle sähköpostia lahjakortin lunastamisesta. Onnea onnea ja kiitos kaikille osallistumisesta!

Drunk On Revolution is a new gallery that recently opened it’s first exhibition Self (Iiris Heikka & Ananya Tanttu) on Unioninkatu 25., Helsinki. I was asked to do some graphic design and it resulted in a geometric, Pixação inspired logo, that we taped on the window ourselves. It was a good idea to leave the whole thing a bit unfinished, I think.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply katja 15.12.2014 at 19:24

  Katoin tuota tunnusta jo instagramissa tai jossain, että hitsi miten kivan näköinen! Tosi hyvää työtä Johanna! Toivottavasti ehtisi vielä poikkeamaan paikan päällä :-)

  • Reply Johanna 16.12.2014 at 12:39

   Oi kiitti Katja! Kivaa saada tunnustusta toiselta graafiseltakin suunnittelijalta. :)

 • Reply Peeta 16.12.2014 at 00:24

  Ai se oli sun suunnittelema, tosi makee munkin mielestä!

  • Reply Johanna 16.12.2014 at 12:39

   Kiitti Peeta palautteesta! :)

  Leave a Reply