Helsinki ruoka

Hei hoi kala!

13.8.2012

 

Minä ja partaukkoni eilen kalassa.Tuommoinen lahna, joka paistettiin uunissa viime viikolla, olisi kyllä kelvannut tälläkin kertaa. Kolme ahventa saatiin iltapalapöytään kumminkin. Kalastaminen on hauskaa, kun nappaa ja on löytänyt kotisaarelta hyvän kalapaikan. Tykkään tästä elokuusta! On sopivan lunkia. Enää ei tarvitse odottaa mitään helteitä ja yöt ovat tähdenlennon näkemiseen sopivan pimeitä. Eilen pedattiin peti olohuoneen lattialle, jotta nähtäis niitä perseidejä, mutta taidettiin kumpikin nukahtaa ennen yhtäkään. Näittekö te?

PS. Lahna ei suinkaan ole mikään huono ruokakala, vaikka onkin piikkinen. Uunilahnan valmistaminen käy kätevästi vaikka Uuden Mustan reseptillä.

 

 

We went fishing yesterday. Last week we got this big bream (which is totally eatable, believe me!) but yesterday only three little perches. We’ve found a great little fishing spot not 1 km away from home. I like fishing and I like this August.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pippa 13.8.2012 at 20:39

    Perseidejä varten paras paikka on ollut laituri. Siihen viltin kanssa (onneksi hyttyset ovat kaikonneet), niin pienellä kärsivällisyydellä on nähnyt taivaan halkovia kaaria.

    • Reply Johanna 13.8.2012 at 21:29

      No laiturille se peti ois sitten pitänytkin perustaa! Vaikka kyllä joskus ollaan parvekkeeltakin tähdenlentoja ihailtu. :)

    Leave a Reply