Helsinki Sisustus

Herkkupaloja toimistolta

17.3.2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Katsokaa nyt mitä herkkuja me maisteltiin viime perjantain kunniaksi töissä! Morjens vaan kevennyskuurit ja muut vastaavat yritykset. Aikamoisia kaunottaria nämä toimiston naapurileipomon Anton&Anton -liikkeessä myytävät teokset, vai mitä sanotte? Nyt kun ollaan asetuttu ”taloksi” ja karistettu viimeisetkin Kaapelitehtaan pölyt kannoiltamme, alkaa uusi toimistotilakin olla herkkupaloja pullollaan. Vilautan teille muutamaa suosikkia.

 

leivokset

 

Nämä Selki-aseman naulakot ruuvattiin seinään vasta tällä viikolla. Toisen kiinnitys taitaa itse asiassa olla vielä viilausta vaille. Mutta voi pojat miten upeat nuo ovat! En olekaan aiemmin törmännyt näihin naulakoihin missään. Ehdottomasti ostoslistalla, jos joskus tämänkaltaisia kotona tarvitaan. Naulakkoihin mahtuu aika monta takkia ja kaulahuivia. Mietin, miltä näyttäisi, jos puupalloja vielä saisi eri väreissä… Tällainen teräksenvärinen versio näyttää olevan olemassa myös.

 

Selki Asema vaateripustimetSelki Asema vaatenaulakko

 

Kivannäköisiä spottivalaisimia etsineitä ehkä ilahduttavat nämä Decolightista hankitut ledspotit, jotka ovat kooltaan aika reiluja (korkeus n. 20 cm). Mielestäni aika tyylikkäät. Ainoaksi miinuspuoleksi on laskettava kohtuu korkea hinta. Alla olevassa kuvassa kurkistaa myös Dog Designin suunnittelema Retki-ryijy. (Ja se vasta herkku on jos mikä!)


Lundia spotit
Lundia spotti

 

Ja lopuksi vielä Aalto-jakkarat uusissa sävyissä. On tuo vain nerokas väripaletti. Jakkarat näyttävät yhdessä muuten ihan vesivärinapeilta.

 

Aalto jakkarat

 

Some delicacies from the new office: hangers from Selki-asema, Ledspots from Decolight and Aalto Stools from Artek (in the most delicious colours!). If you missed our former office space, check it out here.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply MS 17.3.2014 at 17:39

  Onpa kivoja juttuja joka kuvassa! :) tuo naulukko olisi ehdottoman vahvoilla jos uutta naulakkoa tarvitsisimme.

 • Reply Niina 17.3.2014 at 18:52

  Ihania ovat leivokset ja kaikki nämä kuvat myös. Ilmavasti ja taidokkaasti kuvatut! On varmaan virkistävää työskennellä tilassa, jossa on tuollaisia visuaalisia makupaloja.

 • Reply marja 17.3.2014 at 20:39

  Näyttääpä hyvältä! Niin nuo kaikki yksityiskohdat kuin herkutkin. Nam! Tuollainen naapurileipomo olisi kyllä meikäläiselle ihan turmiollinen :)

  • Reply Johanna 18.3.2014 at 14:50

   Nojoo… Sinne on niin helppo kipittää kun iskee iltapäivän pullahimo…

 • Reply Jasmiina 18.3.2014 at 12:42

  Mä olen kans bongannut tuon naulakon ja jos tilaa joskus on useammalle niin ehdottomasti olis aika kärjessä vaihtoehtojen listassa…

 • Reply Mie 18.3.2014 at 15:10

  Mikä tuo ihana leipomo on????

  • Reply Johanna 18.3.2014 at 15:43

   No nytpä selvisikin minulle vasta, että nämä olivatkin Anton&Antonilta, eikä Sokerileipurista!

  Leave a Reply