Helsinki

Kiitos kirppistelijöille!

6.4.2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kiitos kaikille Sisustusbloggaajien kirpputori -tapahtumaan lauantaina osallistuneille! Täytyy sanoa, että tuo julisteeni onnistui kuvaamaan tapahtumaamme loistavast: tavaraa tavaran perään ja porukkaa aivan hulluna! Oikean hulinapäivän saimme siis yllätykseksemme aikaiseksi ja siitä olimme tietenkin erittäin kiitollisia. Katselimme Katariinankadulle asti ulottunutta jonoa jonkun Instagram-kuvasta aivan ällistyneinä.

Joku saattoi tuskastua jonoihin. Koska emme olleet osanneet valmistautua tällaiseen väentungokseen, sitä oli vaikea ennustaa. Tapahtuma kun järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Helsingissä taitaa tällä hetkellä olla muutenkin suurten kirppistapahtumien puute nyt kun Valtterikin on suljettu ja se kyllä näkyy.

Kiitos tilan tarjonnut Torikorttelit ja Cmykistävä, joka printtasi julisteemme tapahtumaan! Joku kyseli, saako julistetta ostaa. Valitettavasti ei. :) (Ananas-julistettani sen sijaan saa kyllä tilata. Niitä jäi jäljelle vielä. Mietin vähän postituskustannuksia ja laitan sitten tietoa, millaisella summalla sen saa omakseen lunastaa.)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Kerttu / Modernisti Kodikas 6.4.2014 at 18:32

  Kiitos itsellesi, hieno tapahtuma!

  • Reply Johanna 6.4.2014 at 18:35

   Ja sinutkin tapasin ensi kertaa! Jee!

 • Reply Laurana 6.4.2014 at 20:43

  Kiitos kivasta tapahtumasta ja huippuhienosta ananasprintistä! 4-vuotiaan tyttöni ensireaktio julisteeseen oli hyvin ennalta-arvattava: ”Ooooooooo hieno! Paavo Pesusieni asuu ananastalossa!”. Jep, tiedetään :D

 • Reply Mira-Marie 6.4.2014 at 23:16

  Ihanuuksia on ollut tarjolla. Pahus. Harmittaa kovasti, kun en päässyt paikalle.

  • Reply Johanna 10.4.2014 at 22:27

   Seuraavan kerran sitten! ;)

 • Reply akissfromthepast 6.4.2014 at 23:22

  Hieno on toi juliste, ja kyllä tällaisille tapahtumille on aina kysyntää. Hienoa että oli onnistunut päivä :)

  • Reply Johanna 10.4.2014 at 22:28

   Kiitos! Kyllä vaan, ei nähty turhaan vaivaa.

  Leave a Reply