elämää Helsinki

Taas uimaan!

7.8.2014

Kuten kerroin uiminen on taas vienyt mukanaan. Ollessani kolme vuotta sitten kesätöissä Ahvenanmaalla kirjoitin postauksen Uimisesta. Siinä onnistuin ihan hyvin kuvaamaan, mitä uiminen minulle merkitsee ja miltä se tuntuu. Tällä viikolla olen käynyt uimassa joka päivä, kaikkina kertoina eri rannoilla Lauttasaaressa.

En tarvitse hiekkarantaa uimiseen, vaikka se onkin ihana varpaiden alla. Meri riittää. Monen mielestä meri on pelottava, mutta minulle se on kotoisa. Voisin jäädä veteen vaikka kuinka pitkäksi aikaa, varsinkin nyt kun se on niin lämmintä! On ihanaa olla osa suurta ja vellovaa, hyväilevää virtaa. Tavallaan omat rajat katoavat. Kivinen kaupunki ja Ruoholahden merestä kohoava Oikeustalo ovat pelottavampia kuin niiden edustalla virtaava vesi. Meri on kaikkialla sama. Voi sulkea silmänsä ja kuvitella olevansa millä rannalla hyvänsä.

 

taas_uimaan

 

Swimming is my passion again. We’ve had extremely warm waters in Finland this summer. This week I’ve swam three times on three different beaches on Lauttasaari. (I wrote about my love for swimming a few years ago too: Uimisesta.)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Saija 7.8.2014 at 21:44

    Kauniit kuvat ja kivasti kuvailtu uimisen iloa! Mä oon kanssa uinut tänä kesänä enemmän kuin minään aikaisempana. En kylläkään kaupungissa, vaan mökeillä. Ois kiva löytää joku lempiuimapaikka kaupungista. Uimarannoista en niin välitä, vaan joku rauhallisempi ois kiva.

    • Reply Johanna 8.8.2014 at 07:29

      Larusta löytyy myös rauhallisempiakin kolkkia, joista voi laskeutua uimaan. Varsinkin illansuussa!

    Leave a Reply