Helsinki Sisustus

Sisustuskauppa Lauttasaaressa: Vector Factory

6.11.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tämä Design Letters -sarjaan kuuluva kermanekka löytyi muutaman sadan metrin päästä kotoa, kesän alussa Lauttasaarentielle (6) avautuneesta sisustuskauppa Vector Factorysta. Kauan on jo kupista sekä Vector Factorysta pitänyt kirjoittaa, mutta kuvat vain ovat puuttuneet. Nyt on kuvia, vaikkakin ovat pimeitä ja sotkuisia. Mitäs venytin kuvaamista marraskuulle. Tämä on juuri se kaikkein tylsin aika ottaa kuvia yhtään mistään, kun valoa vain ei ole riittävästi. Mutta purnaukset sikseen, Vector Factory on jutun aihe ja siitä en valituksen sanaa löydä.

Vector Factory on sekä suunnittelutoimisto että sisustusliike, jonka valikoima on iloisen kirjava ja monelle tuttua: House Doctor, Hay, Darling Clementine, Littlephant… Lastenhuoneeseen löytyy erityisen paljon pientä kivaa. Putiikissa on myös huonekasveja sekä leikkokukkia. Juliste- ja paperipallovalikoima on ilahduttavat moninainen ja palvelu varsin ystävällistä. Viimeisen kuvan kortin ostin viemisiksi Saijalle ja Ernolle sunnuntain brunssille. (Korttisarjan valmistaja on Princeton Architectural Post.)

Kiva kauppa. Kannattaa piipahtaa jos Lauttasaaressa päin liikutte!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

// Selvennykseksi: Kermanekkaa ei ole saatu ilmaiseksi/alennuksella postauksen kirjoitusta varten.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply