Helsinki Vehreät vihreät

Tule seuraamaan Punavuoren kukittumista!

18.5.2016

PunavuoriKukkimaan_julisteet_flyerit

Tuossa jokunen viikko sitten mainostin Punavuori kukkimaan -tapahtumaa, jossa olen graafisen suunnittelijan ominaisuudessa mukana. No nyt olisi taas aika muistutella. Punavuori kukkimaan -tapahtuma järjestetään nimittäin tänä lauantaina (21.5.)! Älä huoli vaikket olisikaan punavuorelainen. Voit silti tulla nauttimaan tapahtuman tunnelmasta ja musiikista ja seuraamaan Punavuoren kukittumista. Mukana tapahtumassa on viime postauksessa mainitsemani Susanna Vennon lisäksi myös Vihreän talon Annika, joka järjesti jo aiemmin tällä viikolla upean kukkasommitelman omalle kotikadulleen. Sen näet alla olevassa kuvassa vasemmalla. Kuvassa oikealla puolestaan on Susannan taidonnäyte. Miten ankeasta metallikaiteesta voikin saada noin kauniin. Punavuoren kukittuminen on siis jo alkanut!

Punavuori kukkimaan -tapahtumaa tukevat Kekkilä, Stara, Moko, Kauppapuutarhaliitto ry / Kauniisti kotimainen ja Korttelipihat takaisin. Ja niin! Kekkilällä on käynnissä myös tapahtumaan liittyvä kisa, johon ihan kaikki saavat osallistua. Kilpailun askeleet menevät näin:
1) Kuvaa inspiroiva, kekseliäs, kaunis tai liikkis kadunvarsi-istutus (ihan mistä päin Suomea hyvänsä).
2) Postaa kuva Instagramiin tai FB eventin sivulle viimeistään 21.5. tageilla: @punavuorikukkimaan #punavuorikukkimaan #kekkilä.
Osallistumalla olet mukana Kekkilän viljelylaatikkoarvonnassa (musta viljelylaatikko ja sen täytteeksi mullat ja lannoitteet kotiinkuljetettuna.)

Lauantaina nähdään Sepänkadun ja Kankurinkadun kulmassa!

PunavuoriKukkimaan_Annika_Suski PunavuoriKukkimaan_julister_A5_FINAL_web

Valokuvat: Susanna Vento ja Annika Meder-Liikanen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply