graafinen Juhla

Joulutervehdys!

23.12.2014

Hip hei! Kotilon kaikkien aikojen ensimmäinen videopostaus joulukortin muodossa on tässä. Kuvasimme sen meidän parvekkeella viime suunnuntaina juuri ennen kuin tuli liian pimeää. Halusimme miekkoseni kanssa käyttää animaatiossa jotain meiltä kummaltakin, joten mukaan päätyi myös Bite my shiny metal ass -postauksesta tuttu Bender. Kun katsot videon, tarkista että laitteessasi on äänet päällä ja YouTuben ratasvalikosta on valittu paras laatu (1080 p).

Ensi vuonna voisi viedä stopmotion-kortin ideaa vähän pidemmälle ja pistää Benderin loputkin jäsenet liikkumaan. Stopmotion-innostus on nyt herännyt. Pakersimme töissäkin animaatiomuotoisen joulutervehdyksen, jonka avulla voi taitella itselleen jouluorigamin. (Tulostuspohja origamia varten löytyy täältä.)

Tiluliliulei! Nyt Kotilo hiljenee joulun viettoon. Nauttikaahan joulun lämmöstä ja lumen valosta siskot ja veljet! Itse olen lapsenomaisen onnessani siitä, että vihdoin saatiin lunta ja vielä joulun kuorrutteeksi. Kyllä kelpaa.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Nw_IDGtxBLg&w=660&h=495]

 

Merry Christmas folks! This is our christmas card this year. We shot it in the balcony last Sunday. Stopanimation is so much fun! 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sarp 23.12.2014 at 23:09

  HUrmaava!
  Hyvää joulua!

 • Reply Vilja @ muotoseikka 24.12.2014 at 08:57

  Ihan mahtava perinteinen animaation :) Rentoa ja hauskaa joulua myös teille!

  • Reply Johanna 29.12.2014 at 09:15

   Myöhäiset kiitokset! :)

  Leave a Reply