Juhla Turku

Juhannusiloa

23.6.2013

Olipa ihana maalaisjuhannuksen ja cityjuhannuksen yhdistelmä! Vallattiin vanhempieni koti Turussa ja täytettiin se seitsemän hengen jussijoukkueella. Grillailtiin, uitiin, kisailtiin ja käväistiin juhannuspäivänä myös keskustassa tanssaamassa. Kuvissa bussissa sidottu kukkaseppel, soutukisa, kolme samettiruusua, aterioita jos jonkinmoisia, yksi pavlova ja muita herkkuja joka lähtöön. Mikä ilma ja mitkä ihmiset! Minulla ei ole viikkoa pidempää kesälomaa tiedossa tänä vuonna. Tämä viikonloppu kävi jälleen kerran mainiosti minilomasta.

PS. Seuratkaa ihmeessä Tillin & Pullan tulevia reseptejä. Sieltä paljastunee näissäkin kuvissa esiintyvien herkkujen ohjeet (esim. nuo kolmanneksi viimeisen kuvan mielettömät vuohenjuusto-mansikkaleipäset). Sipulipaistoksen ohje siellä jo on. Sitäkin saatiin maistella ja mielettömän hyvää oli jopa tällaisen sipulia vieroksuvan mielestä!
+ Nuo samettirusuut on kuvattu äitin planteerauspöydän päällä. Siitä juttua muutaman vuoden takaa täältä!

 

juhannus1_kotilosoutukisa_kotilojuhannuskranssi_kotilojuhannuspoyta_kotilo pavlova_kotilokeinu_juhannus_kotilo
pavlova2_kotilosamettiruusut2_kotilojuhannuspiknik_kotilo juhannuslautanen_kotilojuhannuspiknik2_kotilovuohenjuustomansikkaleivat_kotiloruukut_laventeli_kotilokimppu_kotilo

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply marja 23.6.2013 at 23:41

  Oi kuinka kivalta teidänkin juhannus kuulostaa – ja näyttää! Ja voi mitä herkkuja :)

  • Reply Johanna 1.7.2013 at 19:39

   Herkut olivat tosiaan taas vertaansa vaille. Siitä pitivät Tillin & Pullan tyttäret huolen!

 • Reply Karkki / Ilman sinua olen lyijyä 24.6.2013 at 17:41

  Ihana puoliksi-kaupunkijuhannus näyttää olleen. Minilomatkin piristävät kyllä kummasti ja niiden jälkeen ei ole yhtä tuskaista palata arkeen kuin pitkän loman jälkeen. ;)

  Meillä oli hyvin perinteinen mökkijuhannus, mutta helteisessä autossa ei onneksi tarvinnut kärvistellä kuin reilu tunti suuhtaansa!

  (http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/lotkosti-mokilla/)

  • Reply Johanna 1.7.2013 at 19:39

   Ihania juhannuskuvia sun blogissa Karkki!

  Leave a Reply