Juhla kotona ruoka

Kesädrinkkejä

23.3.2014

Juhlat lienevät onnistuneen, jos emäntä ei nauttimisen ohella ole ehtinyt heilua kameran kanssa. Niin kävi nyt. Meidän ihanat kesäjuomat onneksi sain taltioitua. Ensimmäinen alla on Pimms-drinkki (Pimm’s-likööriä, limonaadia, kurkkua, mansikoita, mintunlehtiä ja appelsiinia). Tuo on kuulemma Briteissä mummojen juoma, mutta maistui kyllä todistetusti hyvin myös kesänjanoisille kolmekymppisille. Viimeisessä, kirkkaan auringonvalon luomassa dramaattisessa kuvassa on seuraavan päivän brunssijuoma: Mimosa (kuoharia ja appelsiinituoremehua). Sitä nautittiin kaveripariskunnan luona Hertsikassa!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPimm'sOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I enjoyed our ”summer party” so much that I didn’t have the time to take so many pictures. A sign of a good party, don’t you think? Here’s two summery drinks that we enjoyed: Pimm’s drink (Pimm’s liquer, lemonade, cucumber, strawberries, mint leaves and orange slices) and Mimosa (sparkling wine and fresh orange juice). Mimosas were enjoyed the next day on a brunch at friends’s place.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply A-E 23.3.2014 at 13:53

    Mä tykkään ihan kauheasti Pimm’sistä!

  • Leave a Reply