Juhla Sisustus

Kesäjuhlat Vihreällä talolla – osa 2

19.6.2013

Noniin ja kuvakavalkadin toinen osa olis sitten tässä. Kesäjuhla päättyi aika viileään iltaan, mutta onneksi pääsimme Vihreän talon saunan pehmeisiin löylyihin (Saijalla on tunnelmallisia kuvia mustasta saunasta). Sen jälkeen vetäydyimme olohuoneeseen kuuntelemaan kunnon nyyhkybiisejä Annikan vanhalla vinyylisoittimella. Olisinpa vain jaksanut valvoa mukana loppuun asti. Tunnelma oli niin hieno. Yöpuulle oli kuitenkin myös mukava painua, varsinkin kun sain nukkua yläkerran vanerikattohuoneessa (viimeiset kuvat), jonka Annika on ihan vastikään tapetoinut. Peteihimme oli pedattu Finlaysonin tarjoamat mukavan pehmeät JF pellavalakanat. Nukuin kuin tukki. Aamulla syötiin hodareita ja tuijoteltiin pikkukoirien seurassa sateenropinaa. Sitten oli aika pakata kimpsut ja lahjasäkit (mielettömät kannettavat) ja suunnata kotiin.

Tuolla Vihreässä talossa inspiroiduin erityisesti kukkatapeteista, opetustauluista, emalipurkeista ja hempeän värisistä, kaikenkirjavista räsymatoista (kivoja kuvia Kanelimaalla!). Nyt on jännä nähdä, siirtyykö tämä inspiraatio myös jossain määrin omaan kotiin. Jotenkin tätä fiilistelyä täytyy joka tapauksessa vielä jatkaa. Vihreän talon tunnelmasta ei haluaisi vieläkään päästää irti…

Tunnelmoida lisää voi toki ainakin Annikan, Katjan, PinjanRiikanTiinanHanna-RiikanSukin, RillirouskunMarian, Saijan ja Tiinan blogeissa.

 

kesajuhlat_vihrea-talo4kesakjuhlat_vihrea-talo_aamu6kesajuhlat_vihrea-talo5 kesajuhlat_vihrea-talo6 kesajuhlat_vihrea-talo7 kesajuhlat_vihrea-talo8 kesajuhlat_vihrea-talo9 kesajuhlat_vihrea-talo10kesakjuhlat_vihrea-talo_iittala_nappulakesakjuhlat_vihrea-talo_yojuhannusruusut_kotilokesakjuhlat_vihrea-talo_aamu_finlayson-lakanatkesakjuhlat_vihrea-talo_aamukesakjuhlat_vihrea-talo_aamu5kesakjuhlat_vihrea-talo_aamu1 kesakjuhlat_vihrea-talo_aamu2 kesakjuhlat_vihrea-talo_aamu3

 

Postaukset sisältävät tuotesijoittelua siinä mielessä, että Vihreän talon juhlajärjestelyihin tuotteita lahjoittivat seuraavat yritykset: Finlayson (pussilakanat), Sähkötalo (valosarja), Pentik (pyyhkeet), Arabia (mukit ja lautaset), Iittala (viinilasit ja kynttilänjalat), Method (tiskiaineet), Musta5101 (tiskiharjat ja tiskirätit), Kauniste (keittiöpyyhkeet), Fiskars (puutarhavälineet), Laitilan Wirwoitusjuomatehdas (limut), Jacobs Creek (viinit), Clipper (kahvi ja tee), Madara ja Burt’s & Bees  (ihonhoitotuotteet). Kiitos vielä teille, että koitte arvokkaaksi tukea suomalaista sisustusblogikenttää.

Summer night and the next morning in Vihreä talo. I slept upstairs in the newly plastered bedroom with plywood ceiling. What a wonderful feeling to wake up in a summer dream like this! For breakfast we ate hot dogs and watched the pouring rain with the little dogs. Intresting to see if the feeling of the green house will follow to our place someway. I was especially inspired by the flowery wallpapers, pastel-coloured rag rugs and old school boards.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Johanna 20.6.2013 at 18:35

    Voi jösses näitä teidän kaikkien kuvia! Aivan ihania!

  • Reply Varpu 20.6.2013 at 19:28

    Vihreä talo -blogi on inspiroinut mua kovasti. Ihana sävymaailma, kirppislöytöjä ym.!

  • Leave a Reply