Juhla kotona

Koristettu joulupuu

23.12.2018

Kuinka onnellinen voikaan ihminen ensimmäisestä, ihkaomasta joulukuusesta olla? Niitä maljakkokuusiahan meillä on ollut, mutta vasta tämän lasken oikeaksi joulupuuksi. Kuusessa on yksittäisiä ylipitkiä oksia, mutta kokonaisuus on luonnonmetsässä kasvaneeksi kuuseksi mallikelpoinen. Nuo käsintehdyt olkikoristeet löysin kirpparilta. Ensi jouluksi täytyy metsästää lisää olkikoristeita. Ne ovat parasta kuusessa. Pallot löysin alehintaan Prismasta ja kuusenjalan Hong Kongista. Suomen liput askartelin jo viime vuonna. Tv-tasolla seisovan perinteisen tonttuhaitarikoristeen sain eräältä asiakkaaltani joulutervehdyksenä.

Ja näin kääntyy joulukuu kohti loppuaan ja jouluaatto on ovella. Joulukalenterista on enää yksi luukku avaamatta. Olen saanut paljon ihanaa palautetta tämän vuoden kalenterista. Se lämmittää, samoin tieto siitä, että tänä vuonna lähes 2400 ihmistä on todennäköisesti availlut suunnittelemaani kalenteria kuluneen kuun ajan. Jos sinulla on ollut tämä kalenterini, kerro tykkäsitkö jostain luukusta erityisesti. Entä jäitkö vielä kaipaamaan jotain oleellista turkulaisesta joulusta? Ja vielä: mitä toivoisit ensi vuoden kalenterilta?

Rentouttavaa joulua!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Varpu 23.12.2018 at 13:59

  Meillä on kanssa tänä vuonna ekaa kertaa joulukuusi. Aikuismaiseksi on mennyt!

  Kalenteri on ollut ihana, kiitos! Veksi on ollut eniten otettu kalenterissa olevista autoista ja arvailee aina että jokaisesta luukusta tulisi sellainen. Hän tosin jossain vaiheessa jo repi osan päälliskannesta, koska etsi yllätyksiä 😢 Eli ihan ei tuollaisen kuvakalenterin idea ole vielä selvillä, mutta käytiin vakavia keskusteluita tämän tihutyön jälkeen.

  • Reply Johanna 23.12.2018 at 15:05

   Joo, koen itsekin että tämä on aikuisuuden huipentuma. :D Voi sentään, sitten autoja oli kalenterissa ihan liian vähän. Meilläkin E on repinyt jo aikoja sitten auki sen suurimman, eli jouluaaton luukun…

  Leave a Reply