Juhla

Mentiin naimisiin!

26.9.2019

Joskus elämässä pitää kohottautua oikein kunnolla arjen yläpuolelle. Ja mikä sen pätevämpi syy kuin rakkaus ja lupaus yhteisestä loppuelämästä? Viime lauantai 21.9. valkesi sateisena, mutta iltapäivällä poutaantui ja pääsimme pitämään vihkitilaisuuden suunnitelmien mukaan Suomen Joutsenella. Tilaisuus oli juuri niin juhlava ja liikuttava kuin oltiin toivottukin. Hääjuhlaa vietettiin ravintola Göranissa, eli siinä Forum Marinumin yhteydessä ihan Suomen Joutsenen vieressä. Vieraita juhlassa oli alle 70 eli suht pienellä porukalla juhlittiin.

Oli kyllä niin upea päivä. Olin nauttinut täysin rinnoin häiden suunnittelusta vuoden alusta asti, jolloin suunnitelma häistä lyötiin lukkoon. Väitän, ettemme kärsineet häästressistä lainkaan. Häävalmisteluita tehtiin leppoisaan tahtiin kevään ja kesän mittaan. Keskityttiin vain niihin juttuihin, jotka olivat meille tärkeitä. Kaikki muut jätettiin. Minä tietysti käytin paljon aikaa kutsujen suunnitteluun, kuinkas muutenkaan. Se oli kukkien ohella hauskinta hääjärjestelyissä. Samalla opettelin kalligrafian alkeita. Viimeinkin hyvä syy perehtyä asiaan! Päädyin hyvin simppeliin keriytyvään korttiin. Paperina aivan ihana kermanvalkoinen Munken (Pure). Painon hoiti turkulainen Prigi. Postista tilasin häiden tyyliin täydellisesti sopivia Kevät kukkii -ikimerkkejä.

Häät tuntuvat kovin henkilökohtaisilta täällä laajemmin raportoitavaksi. On kuitenkin kiva jakaa somisteisiin ja järjestelyihin liittyviä kuvia, joten sen teen. Tulossa siis juttua ainakin hääkukista ja vähän epätavallisemmasta vieraskirjasta. Ai niin ja sormuksista, jotka suunnittelimme ja teetimme itse!

Otimme potrettikuvia Suomen Joutsenella sekä Turun linnan sisäpihalla ja Linnanpuistossa. Ne ovat ihan lähellä toisiaan. Jotakin tuossa ympäristössä on sellaista, jota on vaikea sanoiksi pukea. Historian läsnäolo on kosketeltavissa. Yllä oleva kuva on suosikkini. Se saa sydämen värähtelemään.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Saija 26.9.2019 at 21:15

  Paljon onnea! Aivan ihana tuo alimmainen kuva teistä, wau! <3

  • Reply Johanna 27.9.2019 at 12:02

   Kiitos Saija! :) Se on munkin suosikki.

 • Reply Hannele 27.9.2019 at 13:46

  Jaahas, sinä siellä seisoitkin….miehinesi..:) Onnea teille molemille♥♥

  • Reply Johanna 29.9.2019 at 11:27

   Kiitos! :D

  Leave a Reply