Juhla kotona

Uuden vuoden kekkerit

3.1.2015

PC310191b

Yksi on selvä, haluan tänä vuonna järjestää enemmän kekkereitä, juuri sellaisia kuin meillä oli uuden vuoden aattona. Järjestelyt tehtiin stressittä. Kattauskin syntyi hetken mielijohteesta. Improvisoitiin, siirrettiin minun työpöytäni keskelle olohuonetta (kuten viime postauksessa jo suunnittelin) ja peitettiin se lakanalla, kun pellavaliinani oli jäänyt Turkuun. Blinejä, Proseccoa (mm.), sitä hyväksi todettua tyrnipannacottaa, lautapelejä ja rakettien katselua rannalla. Vieraat viihtyivät ainakin siitä päätellen, että lähtivät vasta iltakymmeneltä uudenvuodenpäivänä. Ei tarvitse olla isoa ruokailutilaa, jotta voi järkätä kivoja illallisia, eikä tarvita viikon valmisteluja, että pöytään saadaan hyvää ruokaa.

 

IMG_3055b PC310187b PC310195b

 

Alla on rääpelautanen seuraavalta aamulta. Vieläkin nousee vesi kielelle kun tuota katselee. Minulla oli aikomuksena tehdä muistelupostaus viime vuodesta, mutta ainakaan vielä se ei ole valmistunut. Valikoiminen oli liian vaikeaa. Aivan liikaa kivoja hetkiä ja oikeastaan aivan häpeämätöntä nautiskelua viime vuosi on ollut. Voisko nautiskelu olla elämäntapa?

 

IMG_3085b

 

New Year’s Eve’s dinner with friends was a success! We placed my desk in the middle of the living room as a dining table and used an ordinary bed sheet as a tablecloth. Not everything has to be so perfect. And it’s so much more fun and relaxed if it isn’t too! I wish for more nights like this even in 2015.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply