kotona

Erilainen vieraskirja

21.11.2014

PB160413b

Meillä on ollut jo neljä vuotta käytössä tällainen vähän erilainen vieraskirja. Kyseessä on ruotsinkielinen lapsille suunnattu puuhakirja, jossa on tarkoitus jatkaa kuvia ohjeiden mukaan. Kirjassa on usean eri kuvittajan kuvia. Vieraskirjana tällainen puuhakirja on vähän sallivampi kuin perinteinen, johon on yleensä keksittävä jokin runo tai rimpsu vierailusta. Selailin tässä taannoin kirjaa ja totesin, että kohta pitää löytää uusi, sillä piirtämättömiä sivuja on enää muutama.

Kuvia klikkaamalla pääsee postauksiin, jotka kertoivat kyseisestä vierailusta. Vieraskirjan lisäksi tämä blogi on muuten hyvä muistikirja siitä, millaisia kutsuja on tullut pidettyä ja millaisia tarjoiluja järjestettyä. Usein nopein tapa saada selville esimerkiksi jokin vanha resepti on googlata omaa blogia ja postausta. :D

PB160427bPB160424bPB160420b

We’ve had this Swedish children’s activity book as guest book four years now. It has worked well for everyone – you can choose wether to write or draw, or just colour. By clicking the pictures you’ll get to the post and party connected to the spreads of the pictures. Now it’s soon time to get a new activity book! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jenni/MeidänKoti 21.11.2014 at 18:25

    Tosi hauska idea!!

  • Leave a Reply