kotona Sisustus

Hamam-pyyhkeet

28.8.2015

P8232127b

Kuva yllä on viime sunnuntailta, jolloin huushollimme kaksi hamam-pyyhettä kuivuivat pesun jälkeen parvekkeella. Hamam-pyyhkeet ovat kyllä osoittautuneet täydellisiksi varsinkin kesällä. Mahtuvat pieneen tilaan rantakassissa ja kuivuvat hetkessä. Varsinkin Joonas on ihastunut hamameihin. ”Koska sä ostat lisää niitä halalpyyhkeitä?” kuulen usein. No, nyt olen ajatellut pistää tuumasta toimeen ja tilata Kettukarkki SHOPista lisää pyyhkeitä. Shoppiin näyttää nyt ilmestyneen kauniita mustia ja tummansinisiä. Jotkin näistä klikataan seuraavaksi kotiin.

Hamam-pyyhkeet ovat siis 100-prosenttisesta puuvillasta kudottuja perinteisiä turkkilaisia pyyhkeitä. Sitä ajattelisi, että eivät kuivaa yhtä tehokkasti kuin frotee, mutta luulo on ihan väärä.

Hamampyyhkeet_kotilo

PS. Selvennykseksi verottajalle: postaus ei ole toteutettu Kettukarkki SHOPin kanssa yhteistyössä. Aivan omasta impulssista syntyi tämä juttu! :)

I’m planning to order more hamam towels. They’re especially handy during the summer – towels take only little space in the beach bag and they dry quickly. Ours are from Kettukarkki SHOP from where I’m planning to order more soon.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply MS 29.8.2015 at 08:01

  Onpa raikkaan kesäiset värit tuossa kuvassa :)

 • Reply Sari 30.8.2015 at 10:55

  Pakko myöntää, että omat hamam-pyyhkeet ovat toistaiseksi jääneet ostamatta juuri siksi, että epäilen niiden kykyä imeä kosteutta. Ehkäpä voisi kokeilla, kun ovat niin nättejäkin. :)

  • Reply Johanna 30.8.2015 at 11:26

   Hei kokeile! Varsinkin nuo pehmeät Naava-malliset imevät tehokkaasti.

 • Reply jaska 18.11.2016 at 13:32

  Todella hyvä pyyhe niin kotona kuin matkalla. Myös hieman paksumpi versio löytyy.
  Täältä löytyy hyvään hintaan ihania värejä ja malleja
  http://www.sopretty.fi

 • Leave a Reply