kotona

Hietsun kirppikseltä

7.6.2014

Kirpparikattila_vuoka_kotilo

 

Tänään vaivasi hillitön kirppishimo, jota suuntasin tyydyttämään Hietalahdentorille. Löytyi kakkuvuoka eurolla ja punainen emalikattila parillakympillä. Kävelin Hietalahdesta kotiin ja ostin Ruoholahdesta viikonloppukarkit, eli mansikoita, kirsikoita ja pensasmustikoita. Tänä vuonna olen antanut itselleni luvan törsätä marjoihin, sillä tarkoituksena on ollut välttää varsinaisten namien syönti. Vaikka kesällä ei sellaisia kyllä edes tee mieli!

Ainiin ja kuvassa on myös Kaunisteen Kuma Purple keittiöliina. En voi koskaan poiketa Kaunisteella ilman että jotain lähtee mukaan. Tänään kävin myös Kukkatalossa ja eikös sielläkin lähtenyt mopo käsistä. Tällaiseksi tämä aina menee, kun mies on viikonlopun poissa (tällä kertaa kalareissulla); luuhaan kaupoissa ja teen huoletta heräteostoksia, kotona syön vähän, kuvaan syömiseni, sisustelen vähän ja sitten taas kuvaan järjestelyni. Tavallaan en saa mitään aikaan ja tavallaan vaikka mitä. Tämmöinen limbo on aika yleistä, jos minut päästää yksin itseni seuraan. Hyvä puoli on, että samalla syntyy monta blogipostausta jonoon.

 

kesäkarkit_kotilo

 

 

Fleamarket finds from today + my summer candies!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sarp 7.6.2014 at 21:33

  Hyvät ostokset.
  Ja hyvät karkit. Pitäisi itsekin alkaa tähän marjaisaan karkkilakkoon.

  • Reply Johanna 12.6.2014 at 20:58

   Alappa! Suosittelen. Tosin liiallisesta marjojen syömisestä saa vatsanväänteitä, tosin se on parempi kuin sokerihumala.. ;)

 • Reply Vilja @ muotoseikka 12.6.2014 at 20:56

  Minä kerään juuri noita Seppo Mallatin suunnittelemia emalikattiloita ja -patoja eri koossa ja väreissä. Ihania ovat!

  • Reply Johanna 12.6.2014 at 20:58

   Olen aina halunnut juuri tuollaisen punaisen kasarin ja nyt mulla on juuri sellainen!

  Leave a Reply