kotona

Kasvislounasta ulkona!

16.3.2016

P3168228b

Voi miten aurinko meitä Helsingissä tänään hellii! Söin lounaan lasitetulla parvekkeella suorassa auringonpaisteessa, eikä ollut lainkaan viileä, vaikka istuskelin pelkissä college-shortseissa ja hupparissa. Kevät on jo ihan ovella.

Lounaaksi keräsin tällaisen kasviskulhon, joita Pinterest nyt vilisee. Löydät kuvia hakusanoilla veggie bowl, salad bowl tai breakfast bowl. Pinterestin Eat-kansiossanikin on joitakin kulhoja. Annokset voivat olla ihan uskomattoman kauniita ja todella herkullisen näköisiä. Omassa lounaskulhossani oli kesäkurpitsaraastetta, oliiviöljyssä pannulla pehmennettyä lehtikaalia, avokadoa, raejuustoa ja tölkkimaissia. Kaikkea mitä kaapista sattui löytymään. Helpon kastikkeen sekoitin luonnonjogurtista, sitruunamehusta, persiljasilpusta, mustapippurista ja suolasta. Jotkin siemenet ja pähkinät olisivat vielä lisänneet hyvän rasvan määrää tässä annoksessa.

P3168217b

Ensimmäinen kukkakin löysi tänään tiensä parvekkeelle. Sain krookuksen Marickenin järjestämästä Sandberg-tapettivalmistajan esittelytilaisuudesta, josta seuraavassa postauksessa lisää. krookukset alut näyttävät ihan taivaaseen kurkottavilta kätösiltä. Kevätmieli, ihanaa kun tulit!

P3168221b

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maija 17.3.2016 at 14:45

    Näyttää ihan kesäiseltä! Meidän lasittamattomasta parvekkeesta ei ole vielä mitään iloa. Tuollaisen lounaan saa usein aikaiseksi, vaikka näyttäisi ensisilmäyksellä siltä, ettei kaapeissa ole mitään ruokaa :) Nam!

  • Leave a Reply