kotona

Keittiön pesuaineet

7.10.2017

Keittiön pesuaineita on jo monta vuotta säilytetty valkoisessa kattilassa tiskialtaan vieressä. Fairy-pullo ei sellaisenaan kelpaa esille. Niinpä olen kaatanut tiskiaineen vanhaan ginipulloon ja tunkenut pullonsuuhun kaatonokan, jota baarimikotkin käyttävät. Tämä idea on ollut esillä blogissa aiemminkin. Silloin vastaavassa käytössä vain oli vihreä portviinipullo.

Tiskiaineen lisäksi kattilassa on Cilla’sin kanelintuoksuinen yleispuhdistusaine ja L:A Bruketin villiruusun tuoksuinen käsienpesuneste. Kummatkin on saatu muistaakseni blogin kautta.

Tuon valkoisen Aquaint-suihkepullon puolestaan sain päälliskauppaan jostain lastenvaateliikkeestä. Sillä voi puhdistaa ja desinfioida esimerkiksi ruoka-alustan, ruokalapun, lelut ja tutin. Ja kädetkin. Ensin ajattelin, että onpa turha litku, mutta tuota on tullut itse asiassa käytettyä aika paljon. Sitä paitsi se on täysin ympäristöystävällinen sisältäen vain vettä ja hypokloorihapoketta, jota myös ihmisen elimistö tuottaa reaktiona haitallisia mikrobeja vastaan. Siitäpä syystä neste on myös vaaratonta nieltynä. Kätevä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply