kotona ruoka

Kesä lasissa

2.3.2015

P2280810b

Meillä oli turkulaisia viikonloppuvieraita, joiden saapumisen kunniaksi halusin valmistaa jonkinlaiset alkudrinkit. Kaapista löytyi Pimm’s-liköörin loppu, joten sen enempää ei tarvinnut ideoida. Maaliskuun kynnyksellä, talven vähitellen taittuessa kevääksi oli kiva ottaa varaslähtö aurinkoisempaan eloon kesäisen drinkin avulla.  Pimm’s-liköörin ja sitruunalimonaadin (esim. Sprite) lisäksi drinkkiin tulee jääpaloja, mansikoita, siivutettua kurkkua appelsiinin paloja ja tuoretta minttua. Onko iloisemman näköistä drinkkiä olemassa? Jos kesä olisi drinkki, se olisi varmaan tämä.

Pimms_drinkki_ohje_kotiloP2280799bP2280825b

PS. Pahoittelut muuten toistosta. Tämä ei toki ole Pimm’s drinkin ensiesiintyminen tässä blogissa. Viime maaliskuun Kesädrinkkejä-postauksessa niitä esiteltiin nimittäin myös. Ja alkoholilainsäädännön valvojille vielä tiedoksi: Tämä postaus ei ole minkään alkoholinvalmistajan sponsoroima.

We made Pimm’s drinks on Saturday for friends that came from Turku to stay over for a night. If summer was a drink it would definately be this one! And since it’s already March it’s totally legal to start mixing summery drinks. ;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Miina [ Paint my house black ] 2.3.2015 at 18:42

  Ooh miten en ole löytänyt tätä blogiasi aiemmin?! Aivan ihania kuvia ja inspiraatiota. Nämäkin drinkit menevät heti to do-listalle kesäksi, otsikon mukaankin jos joku niin nämä ovat kesä lasissa. :)

  • Reply Johanna 2.3.2015 at 19:40

   Hei, hyvä myöhään kuin ei milloinkaan siis! Tervetuloa! :)

 • Reply Saija 2.3.2015 at 20:18

  Ihanan raikkaat ja kesäisen näköiset drinkit ja kuvat! Kannatan varaslähtöjä kesään!

  • Reply Johanna 2.3.2015 at 21:34

   Kiitti Saija! Eihän sitä talvea koskaan tullutkaan joten voitais vaikka suoraan liukua kesään tästä. :)

  Leave a Reply