kotona Sisustus

Kurkistuksia uuteen kotiin

5.7.2016

P7059745b

 

Tilanne vaatii kärsivällisyyttä. Tavaroiden purkaminen on ottanut kovemmin voimille kuin olin arvannut, eikä edisty yhtään niin nopeasti kuin kärsimätön mieleni toivoisi. Tässä viedään viimeistä työviikkoa ennen äitiyslomaa ja työtahti on ikävä kyllä sen mukainen. Ahdistuksissani olen kuitenkin alkanut heitellä asioita sinne tänne kotoisuuden saavuttamiseksi. Matot auttavat paljon, ja muutama kukkaruukku siellä täällä, vaikka eivät lopullisille paikoilleen heti löydäkään. Talon pihalta maljakkoon poimittu kellokukkakin tekee jo paljon. Kyllä tämä tästä.

Olen tajunnut, että ennen muuttoa ei tosiaankaan kannata tehdä suurempia hankintoja. Tila täytyy kuitenkin kokea paikan päällä. Tavoitteeni oli hankkia olohuoneeseen matto ennen muuttoa, mutta onneksi en tehnyt sitä. Maton valintaa täytyy tosissaan fiilistellä. Tammiparketti vaatii jotain raikasta, eikä ainakaan mitään punasävyistä. Lundia-hyllyt näyttävät kivan raikkailta työhuoneen harmaata seinää vasten. Niitä on tulossa lisääkin. Olohuoneen sisustussuunnitelma menee nimittäin vähän uusiksi. Työpiste siirtynee ikkunan vierelle. Aion myös kasata olohuoneeseen matalan Lundia-hyllykön. Onneksi poimin hyllytikkaat Helenankadun roskalavalta vuosi sitten. Pääsevät nekin käyttöön. Fiilistelen kyseisen hyllykön maalausta. Inspiroiduin esimerkiksi tästä Projekti Verkarannan Jutan tuunaamasta hyllyköstä. Mutta katsotaan nyt. Ihan tykkään tuosta kellertyneestä männystäkin! Sees by Sanninkin kotona se näytti näin tyylikkäältä.

 

P7059756b P6309743b P7059749b

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emma 9.7.2016 at 11:51

    Hei! Niin kauniin sävyiset seinät kodissasi, muistatko mitä maalia nuo harmaat ovat? Itse juuri etsimässä täydellistä harmaan sävyä uuden kodin seiniin! Kiitos jo etukäteen :)

    • Reply Johanna 14.7.2016 at 22:35

      Moikka Emma! Anteeksi vastauksen viivästyminen. Ajattelin kirjoittaa tuosta sävystä vielä oman postauksen, mutta sävy on siis Tikkurilan Laasti. Oikein hyvä, ja sopivan vaalea harmaa omaan makuun.

    Leave a Reply