kotona

Kurkistus eteiseen

11.3.2014

eteinen

 

Eteinen on ehdottomasti harvimmin tässä blogissa näkynyt huone. Se johtuu lähinnä siitä, että hämärästä tilasta on ollut vaikea saada kivoja kuvia. Nyt kun on tämä uusi kamera niin eteisenkin kuvaaminen kävi leikiten. Jälkikäsittelyäkään ei juurikaan tarvittu.

Olen ollut jotenkin tyytymätön eteisen sisustukseen, mutta näissä kuvissa se näyttääkin ihan kivalta. Eteisen sisutus on kyllä syntynyt aika pienellä budjetilla kuten kotimme sisustus ylipäätään. Ainut eteistä varten uutena ostettu kaluste on tuo Ikean Norden-senkki, joka on kyllä palvellut mainiosti tehtävässään.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Le Corbusierin juliste on päätynyt meiltä poikakaverin isovanhemmilta. Se sopii eteiseen kuin nappi silmään ja kokoaa hyvin yhteen huoneen värejä. Vanhojen kehyksien vaihtamista uusiin on vain harkittu.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Norden-senkin hyllyille mahtuu vaihtuva kavalkaadi kenkiä sekä huivit, kangaskassit ja vyöt kätkevät laatikot. Nuo punaiset Ikean kartonkilaatikot tosin vetelevät ihan viimeisiään, kuten kuvasta kaksi näkyy. Olen sitäpaitsi tainnut ostaa ne alunperin jostain poisto-osastolta. Mistään ei ole vielä löytynyt hyvänpunaisia vastaavia.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Senkin vastapäisellä seinällä on kirjapainon kastilaatikko, johon on tullut kerättyä kaikenlaista pientä ja nättiä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAbanaaninlehtikori

 

Ylläoleva banaaninlehtikori on aikoinaan ostettu Ikeasta sekin. Samoin naulakko ja kenkähylly, tai niin ainakin luulen. Ne tulivat muutossa miehen mukana. :) Naulakko on kiva, mutta käytännössä kahden ihmisen tarpeisiin liian rajallinen. Nyt kaikki meillä vierailleet kyllä nauravat partaansa, kun näkevät tuon siivotun naulakon. Se ei todellakaan yleensä näytä noin siistiltä tai tyhjältä…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Eteisen päässä on kylpyhuone, kuten niin monessa 60-luvun kerrostalossa. Vessan ovessa on Berliinistä ostettu kortti. No senhän te nyt varmaan aiheesta jo arvasittekin. Eteisen kattovalaisimen kupu on vähän pöljästi hinattu ihan katonrajaan. Sekin oli joku huippuhalpa löytö silloin kun tähän kolme vuotta sitten muutettiin.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tällainen sattumien summa tämä meidän eteisen sisustus siis on. Mattoa en tarkoituksella vilauttanut, sillä se on seuraavaksi uusintalistalla. Ja siihen liittyykin kysymys: nyt kun näitte kaiken muun, minkälaista mattoa meidän eteiseemme muuten suosittelisitte? :)

Our hall is a sum of inexpensive finds and coincidences. :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply MS Ordinary 11.3.2014 at 22:40

  Hauska tuo kori, jossa on huiveja! Meille hankittiin juuri tämä http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/bukleematto-plussa-6461149–malli matto Kodin ykkösestä. Valkoinen pohja ei ole paras eteisessä mutta matto on helppo putsata. Kauneuden takia täytyy vähän kärsiä ;)

  • Reply Johanna 12.3.2014 at 18:17

   Kiva! Olen itsekin miettinyt jotain mustavalkoista. Valkoinen toisi vähän raikkautta ja valoa eteiseen. Kokonaan valkoinen matto ei kuitenkaan voi eteisessä olla ja raitoja meillä jo on joka huoneessa. Plussakuvio on jees!!

 • Reply Vilja @ muotoseikka 12.3.2014 at 12:06

  Eteinenhän näyttää tosi kivalta! Kiinnostavia pieniä yksityiskohtia, kuten Berliini-kortti, värikkäät henkarit ja banaanilehtikori. Pidän paljon! Persoonallista.
  Myös asetelmasi on todella kaunis. Oletko itse tehnyt tuo pienemmän pallon, vai onko se ostettu jostain?

  • Reply Johanna 12.3.2014 at 18:18

   Moi Vilja ja kiitos! :) Pienempi pallo on House Doctorin paperipallo ja tuo isompi on ystävän suunnittelema ja askartelema.

  Leave a Reply