kotona Vehreät vihreät

Maaliskuun valossa

18.3.2015

P3141008b

Pari aurinkoista otosta kotoa tähän väliin. Kuvat ovat viikonlopulta, kun sain kylään äitini, tätini ja serkkuni. Keväinen Helsinki näytti parhaimpia puoliaan Turusta päin saapuneille vieraille. Myös koti kylpi valossa, jopa siinä määrin, että tätini oli vaikea saada nukutuksi aamuyöstä.

Olen muuten nappaillut näitä kuvia uudella 14 millisellä objektiivillani ja niistä näkee, etten vielä oikein osaa sommitella sillä linjoja. Huoneet näyttävät vähän vimpuloilta. Yllä olevassa kuvassa lehtien kärjistään hieman ruskistunut peikonlehti kurottelee parvekkeelle. Ajattelin, että lehtien kuivuneet osat johtuivat valonpuutteesta, joten siirsin kasvin ikkunalaudalle joitakin viikkoja sitten. Ehkä ruskistuminen on hieman laantunut. Pian kun alkaa tosisaan aurinko porottaa, kasvi pitää taas siirtää pois ikkunalaudalta, sillä peikonlehti ei lukemani mukaan pidä suorasta auringonpaisteesta.

P3150013dP3180029b

Yllä uusi aivoitukseni: saviruukkujen alusvadit kynttilänalusina. Isommalle vadille voi sommitella useammankin kynttilän vierekkäin. Simpukkatulitikkuaski on Olkkarista. Alla Vino-peili vihdoin makkarin seinällä. Se on kyllä kaunis, niin kaunis!

P3140979b

Spring light in our home this weekend. Monstera Deliciosa is a bit crumpy growing some brown… Let’s hope the sunlight will renourish it. 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ilonin Anna 18.3.2015 at 10:11

  Oi! Onpa oiva oivallus tuo kynttilänalunen!! ;) Ihana koti!

 • Reply Anni 3.4.2015 at 21:00

  Ihana valo, ihana koti ja ihana blogi! Hauska sattuma, että tätisi on minulle tuttu. Ihana ihminen hänkin. Teissä on kovasti samaa näköä. Mukavaa pääsiäistä ja kevään jatkoa!

  • Reply Johanna 7.4.2015 at 10:22

   Kiitti Anni! Tosiaankin, mikä sattuma ja että vielä tunnistit hänet kuvasta! :) Munkin mielestä meissä on jotain samaa…

  Leave a Reply