kotona

Muutto edessä!

22.2.2017

Joko se on sisustanut uuden asunnon loppuun ja haluaa aloittaa uudestaan uudessa kodissa? No ei sentään. Kyse on blogista! Kuuden (oho!) blogiportaalissa vietetyn vuoden jälkeen nyt on tullut Kotilon aika kokeilla siipiään omillaan. Muutto on ensi viikon tiistaina. Maaliskuun alussa ollaan jo uudella saitilla kotiloblogi.fi, jossa nyt vielä tehdään säätöjä. Uusi blogipohja on työn alla, mutta alkaa näyttää jo aika kivalta ja mainoksettomuus on vaihteeksi ihanaa. Toivottavasti seuraatte mukanani uuteen osoitteeseen sitten. Täältä Idealistalta jälleenohjaus toimii kuukauden verran uuteen blogiin, mutta sen jälkeen tämä sivu sulkeutuu.

Mietin vähän, että pitäisikö muuton yhteydessä muokata myös blogin sisällön suuntaviivoja, mutta päädyin siihen että samalla sabluunalla mennään. Olen liian laiska tekemään tiukkoja sisällön rajauksia. Joskus lipsahtaa nojatuolipsykologian puolelle, välillä on taas pakko kirjoittaa vauvasta, vaikka tämä onkin sisustusblogi. Lavea aihepiiri motivoi parhaiten minua. Selvä Turku-painotus blogissa kuitenkin nyt on, kun täällä kerran asustellaan. Tässä muutama väläys tulevista postauksista uudessa blogissa:

Yksi turkulainen ystäväni on remontoinut puutalon ullakkokerroksesta itselleen aivan mielettömän upean ja modernin kodin. Olin lentää pyllylleni kun siellä vierailin. Lisää kuvia jo maaliskuussa!

Keväällä esittelen myös työhuoneen vierassohvaprojektimme, joka valmistui jo kesällä. Sen piti olla minun projektini, mutta lopulta Joonas vastasi sen valmistumisesta, kun oma mahani kasvoi tielle…

Keittiössä rempataan keväällä myös, kuten olen jo useaan otteeseen kirjoittanut. Maalataan välitilaa ja luultavasti myös kaapinovia. Siitä projektista päätynee blogiin useampikin postaus.

Kevään mittaan myös Turun puutaloalueista on tulossa postaussarja. Elokuussa, juuri ennen vauvelin syntymää, julkaisin postauksen tästä meidän Pohjolan asuinalueestamme. Olkoot se sarjan ensimmäinen osa. Toisin kuin yleisesti luullaan, puutaloalueita on Turussa vielä jäljellä vaikka kuinka monta. Ei se 60-luvulla riehunut Turun tauti kaikkia ihania alueita päässyt tuhoamaan. Viimeksi olen vaunulenkeillä tutustunut muun muassa Raunistulaan, Kuuvuoreen ja Nummenmäkeen.  Koska olen paikallishistoriafriikki, yritän sisällyttää postauksiin myös vähän alueiden historiaa, sillä se kiinnostaa itseänikin kovin ja tuo vähän lisää purtavaa juttuihin.

Miltä kuulostaa? Olisi mukavaa kuulla, minkälaisista postauksista te erityisesti tykkäätte ja mitä toivoisitte lisää. Kertokaa!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tuulia 22.2.2017 at 18:25

  Go for it! ! Odotan malttamattomana mitä kaikkea onkaan tuloillaan, niin kivalta kuulosti kertomasi!

 • Reply Nimetön 22.2.2017 at 21:49

  Kun yksi ovi sulkeutuu, niin uusi ovi avautuu☺

 • Reply Tuuli 1.3.2017 at 17:09

  Postaussarja Turun puutaloalueista kuulostaa tosi kiinnostavalta! Olen huomannut, että monesti mediassa ja muualla turkulaisia puutaloalueita edustaa Portsa, mutta muut ihanat puutaloalueet jäävät helposti huomiotta, vaikka niitä tosiaan riittää. Itse asun Martissa, jossa on myös paljon söpöjä puutaloasuntoja. Blogissani voi käydä kurkkaamassa, miltä näyttää meidän kotona, vuonna 1890 rakennetussa puutalossa, joka on nykyään Turun kaupungin vuokra-asunto. :-)

  Itsekin elän vauva-arkea Turkussa, joten vauvajutut ja kaikki Turkuun liittyvä kiinnostaa myös!

  • Reply Johanna 1.3.2017 at 18:58

   Ooh! Kiitos kommentista. Tuo on ihan totta että aina vain kehutaan Portsaa, vaikka puutaloja on paljon muuallakin. Onnea teille tulokkaasta! <3 Tulen vierailulle blogiin.

  Leave a Reply