kotona

Parvekekauden avaus

25.4.2020

Heippa pitkästä aikaa! Täällä ollaan, vaikka postaustahti on ollut kovin laiska viime aikoina. Tällä viikolla räpsin aurinkoisia kuvia parvekkeelta, ja iski kova hinku päästä julkaisemaan niitä täällä.

Arkemme on koronan myötä muuttunut niin, että lapsi on ollut kotihoidossa maaliskuusta ja me teemme omia töitämme siinä sivussa. Kun ollaan paljon kotona, alkavat seinät vähitellen kaatua päälle. Siitäkin huolimatta, että olemme tehneet paljon retkiä lähiympäristöön. Niinpä olen nyt ollut erityisen innoissani parvekekauden alkamisesta. Siistimme, istutimme ja sisustimme parvekkeella, ja sitten järjestimme tyttären kanssa vielä parvekekauden avajaisjuhlatkin. Ihan siitä riemusta, että on niin mukava piipahtaa ulkona lähtemättä kuitenkaan kotoa mihinkään.

Hain Viherlassilasta helmililjoja, kaunokaisia ja maahumalan. Yksi vaaleanpunainenkin kukka piti ostaa, sillä se on kolmevuotiaamme ehdoton lempiväri tällä hetkellä. Kuinkas muutenkaan… Tuon oliivipuumme äitini sai talvehtimaan viherhuoneessaan.

Parvekkeen toiseen päätyyn kasasimme pienen sohvan jo viime kesänä. Se ei ole tainnut täällä blogissa vielä näkyäkään? Levy löytyi vanhempieni autotallista ja jalat sahattiin 10 x 10 raakasahatavarasta. Vanhempieni varastosta sattui löytymään myös paksu, aiemmin veneessä palvellut patja. Sohva ei siis maksanut meille yhtään mitään! Sinivalkoisen meksikolaisen maton saimme tuliaisena ystävältä Meksikosta, kun hoidimme hänen koiraansa matkan aikana.

Tällä viikolla olemme viettäneet paljon aikaa makoillen tuolla parvekesohvallamme. Jo viime kesänä tuli todettua, että se paransi viihtyvyyttä parvekkeella ainakin 100 %. Päiväunetkin siinä onnistuvat. Kokeiltu on.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply