kotona Sisustus

Sisustus talvikauteen

25.10.2014

PA250264b

Kyllä nautin! Nyt on pitkästä aikaa vapaa lauantai, ja mahdollisuus olla vain. Kouluun liittyvät velvollisuudet on hoidettu ja nyt odotetaan vain valmistumispäätöstä. Kauan kadoksissa ollut sisustusinspiraatio tekee selvästi tuloaan, sillä sormissa alkaa tuntua tuttua kihelmöintiä. Kodin sisustuksessa ei ole tapahtunut pitkään aikaan mitään uutta, mutta nyt olisi intoa ryhtyä toimeen. Yllä kuva viime kuun Plaza Interiöristä, jonka juttu göteborgilaisen arkkitehtipariskunnan kodista ihastutti kovasti. Ehkä siksi, että tuo olohuoneen väriskaala on sama kuin meidän olohuoneessa.


PA250259c

 

Kodissamme on nyt tällainen vähän nuokahtanut syystunnelma. Huomaan, että kaipaan jo talven pehmeitä (ehkä jopa karvaisia?) materiaaleja ja tunnelmavaloja. Aivan samoja aatoksia kuin Kesällä kerran -blogin Sannalla siis. Olohuoneen peilin ympärillä on perinteisesti talvella roikkunut valosarja. Sellaisen voisin kaivaa taas esiin. Työtuolilleni haaveilen harmaasta tai valkoisesta lampaantaljasta. Lisäksi haaveilen uusista viherkasveista, ennen kaikkea peikonlehdestä. Taskussa poltteleekin 30-vuotislahjaksi saamani Interfloran lahjakortti…

 

PA250261c

 

My inspiration for home decor is beginning to take off again after an extremely busy period of finishing my studies. I’m dreaming of a cozy and warm winter home with fur, softness and some more plants.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply