kotona

Suosikkinurkkia kotona syksyllä 2018

2.10.2018

Etsin pitkään jotain erityistä seinähyllyä työpöytäni päälle. Sitten kyllästyin etsimään kuten usein käy, ja hankin sen halvimman, helpoimman setin: Ikean Ekby Valter -hyllynkannattimet ja Bauhausista liimapuuhyllylevyn. Just hyvä kokonaisuus, joka tekee työpisteestäni viihtyisämmän. Jos katsotte tarkkaan, huomatte, että hyllynkannattimien alemmista rei’istä puuttuvat ruuvit. Meillä on tällä niin kivikovat seinät, että joudun aina lahjomaan erinäisiä henkilöitä poraushommiin. Tällä kertaa poraaja ei jaksanut tehdä tuplareikiä ja päätti, että yhdet saavat riittä. Mitään kovin painavaa hyllyllä ei säilytellä, joten riittänevätkin. Hih. Paljon on tullut vietettyä aikaa tässä nurkassa viime aikoina, mm. uutta Turku-joulukalenteria väsäten.

Kun pyörähdän tuossa työtuolillani, näen toisen tämän hetken suosikkinäkymistäni kotona: Joonaksen rehahtaneet chilit ikkunalaudalla. Eivät ole koskaan voineet meillä noin hyvin ja viimein hedelmääkin pukkaa.

Työhuoneesta löytyy kolmas suosikkini. Silloin tällöin vierashuoneena toimiva tila sai uuden vuodeohvan. Se on Vepsäläisen tarjouksesta elokuussa löytynyt Unfurl. Sohva on oikeastaan tummempi kuin tuohon huoneeseen olin kaavaillut, mutta olen silti tyytyväinen. Tykkään erityisesti jaloista. Tosin, nyt tuo harmaa matto on kovin valju pari sohvalle. Jos sen siirtäisikin keittiöön. Dominoefekti käynnistyy. Kuviollinen tyyny on EMMA Shopista ja Dog Designin suunnittelema.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Arja Vainio 4.10.2018 at 09:31

    Kommentoin ihan toiseen postaukseen. Onko sinulla myytävänä Pohjola-julisteita? Haluaisin ostaa yhden ja kehystää tyttären perheelle joululahjaksi. He ovat muuttamassa Pohjolaan parin kuukauden päästä ja heidän talonsa taitaa näkyäkin julisteessa. Tykkään kovasti julisteistasi!

    Terveisin Arja Vainio

  • Leave a Reply