kotona Sisustus

Syysparveke

11.10.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

BLOGIYHTEISTYÖ. Nyt oli minun vuoroni ottaa Divaanin Bloggarin projekti -palsta haltuun. Syntyi juttu syysparvekkeesta. Saimme syksyn alussa parvekkeelle lasit, kuten olen aiemmin maininnut, mikä innosti laittamaan parveketta syyskuosiin. Ihan ensin koko kalustus piti pyöräyttää ympäri, jotta lasit saa tarvittaessa sivuun parvekkeen toiseen reunaan. Tämä ei ollut isolla rahalla tehty muutos – harvoin projektini ovatkaan – mutta mielestäni lopputuloksesta tuli tunnelmallinen. Syksyiset kasvit tekevät paljon! Vanhat, vähän homssuiset puutuolitkin saivat vielä jäädä, vaikka uusista freesimmistä vähän jo haaveilen (lehdessä myös niistä).

Lasituksen ansiosta parvekkeesta tuli lisähuone, mikä on aika jees, kun neliöitä kodissa on vain ne 50. Aurinkoisina päivinä tuolla on ollut vieläkin ihanan lämmin. Olen istuskellut kynttilöiden tuikkeessa selaillen menneen vuoden sisustuslehtiä. Kipaiskaa hakemaan viikko sitten ilmestynyt lokakuun Divaani ja tutustukaa tarkemmin tähän syysparvekeprojektiini, jos kiinnostuitte! :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

divaani_blogiyhteistyo_kotiloOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Yllä oleva sumutinpullo on muuten KodinYkkösestä. Se taisi jäädä tuosta lehden jutusta pois. Ja lasipullo alimmalla hyllyllä on Granitin!

Ajattelin, että tähän yhteyteen sopisi vielä tilaustarjous, jonka olen räätälöinyt omannäköisekseni valitsemalla tilaajalahjan. Tai tilaajatarjouksia on itse asiassa kaksi, joista valita. Klikkaa niihin alta:

3 numeroa Divaania: 12,90e (norm. 22,95 e) + tilaajalahjaksi Stelton-leipäkori (arvo 30 e)

TAI

10 nroa Divaania: 39,90 e (norm. 72,80 e) + tilaajalahjaksi Stelton-leipäkori (arvo 30 e)

Tuo kaupanpäällisena tuleva Stelton-leipäkori saattaisi omassa kodissa päätyä kukka-astiaksi (taidan kärsiä jonkinasteisesta istutusmaniasta). Voisin ajatella vuoraavani leipäkorin muovipussilla ja upottavani siihen matalan vadin täynnä niitä mehikasveja, joista aiemmin intoilin kirjoituksessa mehikasvi-istutus. Ja parvekkeelle sitten vaan! Mehikasvit kun eivät kylmää kavahda.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

PS: Lue myös aiemmista Bloggarin projekteista:

Tiina-Kaisan saunakammari
Sannan makkari
Mairen eteinen
Suvin työhuone
Adalmiinan keittiö
Heidin eteinen

Our autumn balcony was featured in this month’s Divaani magazine. Check out more from the magazine!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Varpu 13.10.2013 at 17:30

    Toi sumutinpullo on kiva. Ne kun usein on aika kaameita. Toimiiko hyvin?

    • Reply Johanna 13.10.2013 at 18:46

      Totta! Kyllä on toiminut moitteetta tähän asti. Voi olla että pakkaseen tuota ei uskalla silti jättää, jottei muoviosa mene rikki..

    Leave a Reply