kotona

Työnurkkaus olohuoneessa

31.1.2017

Olohuoneen työnurkkaukseni on aiemmissa kuvissa jo vilahtanutkin, mutta tässä vielä tarkempaa kuvaa. Pöytä on koottu Hayn pukkijaloista ja ikivanerilevystä, jota myös työhuoneen työpöytä on. Ei ole mikään ihanneratkaisu järjestää olohuoneeseen sekä oleskelutila sohvineen että työtila. Ison peilin sijoittaminen keskelle pitkää seinää oli myös vähän arvelluttava ratkaisu, mutta toimii kuitenkin jotensakin kuten on tarkoitus, eli oleskelu- ja työtilan jakajana.

Työtila olohuoneessa on haasteellinen myös siinä suhteessa, että se lisää sotkun mahdollisuutta. Ja ne ikuiset johdot! En ole koskaan ollut mikään haka sotkuhelvetin kesyttämisessä. Enkä ole siinä suhteessa parantunut vieläkään, kuten kuvista näkyy.

Tässä työnurkkauksessani aion oleskella lähiviikkoina vähän tiuhemminkin, sillä otin juuri vastaan ensimmäisen työkeikan äitiyslomani aikana. Saattaapi olla täyttä hulluutta, mutta en millään malttanut kieltäytyä kivasta kirjaprojektista. Freelancerina kun en ensi syksynä voi vain yhtenä päivänä istuutua koneen ääreen: ”Nyt aloitan työt!” Projekteja on pakko alkaa haalimaan jo kevään mittaan.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Westend Mum 2.2.2017 at 16:42

    Selkeä ja siisti kokonaisuus! Ihana tuo Ompun näyttö.
    http://westendmum.fi

  • Leave a Reply