kotona Vehreät vihreät

Uusia kulmia

9.3.2014

Selasin tässä yhtenä päivänä blogin kotikuvia ja alkoi ärsyttämään: miksi sitä aina kuvaa samoja ikkunalautoja ja sohvapöytiä, ja aina samoista kulmista? Lempikuvakulmat ovat tietty helppoja ja toimiviksi todettuja, mutta joskus voisi vähän haastaakin itseään. Nyt olenkin ottanut käsittelyyn eteisemme. Pian kuvia siis tuosta hyvin harvoin blogissa esiintyneestä huoneesta. Facebookiin latasin jo yhden otoksen.

Kuvassa eucalyptuksen oksa. Kannoin kotiin kimpun löydettyäni erilaisia eucalyptuksen oksia saaveittain Kampin ihanasta Kaivokukasta. Raukeaa sunnuntaita!

 

eteinen

 

Why does one always take pictures from the same angles? I’ve decided to take pictures of our hall, a room that’s very rarely been seen in this blogg. Have a sunny Sunday!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Saija 9.3.2014 at 12:48

  Onpa ihanan näköinen oksa! Mä ootan innolla eteiskuvia ja uusia kuvakulmia! Se on kyllä totta, että aina sitä vaan kuvaa samoja kohtia. Mä ihmettelen, että miten mä vuosia keksin parinkymmenen neliön kämpässäkin kuvattavaa, kun nyt tuntuu että isossakin kodissa on muka kaikki kulmat läpikäyty. Itsensä haastaminen olisi totisesti paikallaan. :)

  • Reply Johanna 9.3.2014 at 14:19

   Niin, ajattele! Loppujen lopuksi se ei vaadi välttämättä muuta kuin tuolille hyppäämistä tai lattianrajaan asettumista. :)

 • Reply Pieni lintu 9.3.2014 at 13:48

  Kivan näköinen oksa! :)

  http://pienilintu.blogspot.fi/

 • Reply MS Ordinary 10.3.2014 at 11:22

  Kuvia odotellessa

 • Leave a Reply