kotona Sisustus

Valokuvajuliste keittiöön

6.8.2018

Piitkästä aikaa kotikuvia! Uusien tuolien etsiminen keittiöön tuntuu olevan ikuisuusprojekti, mutta jotain tuossa huoneessa on kuitenkin kesän aikana tapahtunut. Verhot olen ottanut pois – valo pääsee paremmin sisään ja tila tuntuu suuremmalta.

Seinälle ilmestynyt taulu muistuttaa viime kesän Gotlannin matkasta. Pikkuveljeni ottamassa valokuvassa on Langhammarsin raukki. Juliste on Ifolorin kuvajuliste (75 x 100 cm) ja tammiset kehykset Desenion. Olin aika epäileväinen kuvajulisteen laadusta, varsinkin kun jouduin suurentamaan kuvaa todella reippaasti kyseiseen kokoon. Kuvanlaatu on kuitenkin oikein bueno. Olen iloisesti yllättynyt.

Syytän helteistä kesää siitä, että kämppämme ikkunat ovat suunnnitelmista huolimatta vieläkin pesemättä. Törkeältä näyttää, mutta siinäpähän ovat ikuistettuna nekin.

Auringonkukat ovat Ruissalosta, siltä uintireissulta, josta viimeksi kirjoitin. Ja ainiin: kyllä se on apina, joka kattolampusta roikkuu. Tyttärestä se on hauska tuolla. Oikeasti haaveilen tietty Bojesenin puuapinasta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply