kotona Sisustus

Wall Balls -magneetit

10.3.2015

P3090894b

Ärsyttävää, että mä tykkään näistä niin paljon sanoi Joonas, kun esittelin näitä Artekista ostamiani Wall Balls -magneetteja hänelle. Kommentti liittyi tietenkin ärtymykseen siitä, että ostelen toisinaan (…) kotiin juttuja, joita ei nyt varsinaisesti tarvittaisi.

Onnistunut muotoilu on yksinkertaista ja funktionaalista ja se saa aikaan vastustamattoman tarpeen omistaa. Nämä pallot tuntuvat sormissa mukavan liukkailta ja painavilta ja ovat sopivan suuria. Magneetti on myös tarpeeksi voimakas pitelemään paksumpaakin paperinippua. Hyvä tuote ja siitä syystä vaikea vastustaa. Hintakaan ei ollut Artekin liikkeessä viiden magneetin pakkaukselle kauhean paha: 21 e. Ensimmäisenä näistä tulee varmaan monille mieleen Vitran Hang it All -naulakko ja aivan oikein, Vitranhan nämä ovat. Kuulemani mukaan samannäköisiä yksittäisiä ripustimia on myös tulossa myyntiin. Tämä vinkkinä vaikka teille, jotka haaveilette juuri siitä Hang it All -naulakosta, mutta ette millään raaski sitä hankkia.

P3090897b

I couldn’t resist Vitra’s Wall Balls magnets when visiting Artek last week. Good design: looks good, feels good and holds well even heavier stuff.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pinja 10.3.2015 at 09:33

    Voi ei, mäkin taidan pitää noista jo ärsyttävän paljon! Eihän meilläkään mitään uutta tavaraa tarvittaisi, mutta söpöt nuo on…

    • Reply Johanna 11.3.2015 at 19:49

      No älä vaan päästä itseäsi sitten hipelöimään näitä missään. Ostamista on nimittäin vaikea välttää..

    Leave a Reply