matkalla Sisustus

Juvet-maisemahotelli

14.1.2016

juvet_hotelli2

Olen löytänyt uuden puolen itsestäni: unelmoin yöpymisistä luksushotelleissa. Sellaisissa, joiden arkkitehtuuri ja sisustus huimaa päätä. Norjan Norddalissa sijaitseva Juvet-hotelli on sellainen. Jensen & Skodvin -arkkitehtuuritoimiston suunnittelemassa hotellissa huippumoderni arkkitehtuuri yhdistyy henkeäsalpaavalla tavalla norjalaiseen luontoon. Hotellihuoneet ovat rinteeseen tiputettuja erillisiä rakennuksia. Spa-osasto on myös erillinen rakennuksensa joen rannalla. Silmä ja sielu lepäävät näissä kuvissa. Olisihan se mieletöntä päästä paikan päälle. Kahden hengen huone kahdelle henkilölle näyttää maksavan päälle 300 e. Ei ihan halpaa, mutta ei nyt ihan mahdotontakaan. Noin niin kuin kerran elämässä…

juvet_hotelli4juvet_hotelli5juvet_hotelli6juvet_hotelli7juvet_hotelli3juvet_hotelli8

Kuvat: Juvet

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karin // tunne tilat 14.1.2016 at 08:55

  No, ei olisi yhtään pöllömpää. Eka vähän kavahdin termiä luksushotelli, kun just niitä perinteisiä hotelleja pönöttävine tyynyineen koittaa välttää :) Mutta tämähän on jotain ihan muuta.

  • Reply Johanna 14.1.2016 at 09:09

   Nojoo. Kullekin luksus merkitsee mitä merkitsee. :) Minulle luksus on juuri esim. tätä, että luonto (tässä tapauksessa vieläpä rauhoitettu) on näin henkeäsalpaavasti iholla. Kristallikruunuja ja shamppanja-aamiaisia sänkyyn en kaipaa.

 • Reply Tiina 16.1.2016 at 11:21

  Eikös tää olekin se paikka jossa hieno Ex Machina-elokuva on kuvattu? Tuonne minäkin haaveissani joku päivä matkustan :)

 • Reply Johanna 16.1.2016 at 13:35

  En ollut kuullutkaan koko leffasta, mutta taitaa tosiaan olla! Hyvä lauantaileffavinkki.

 • Leave a Reply