matkalla

Postikortteja Tukholman saaristosta

14.7.2016

P7109818b

Moi! Palattiin juuri viikon mittaiselta venereissulta. Täällä on kaksi raatoa siitä huolimatta, että makoilimme suuren osan veneilystä. Tai lähinnä minä, tämän kumpuni kanssa. Minun ja Joonaksen matkareitti meni näin: Turku – Maarianhamina – Tukholman saaristo: Furusund & Sandhamn – Nynäshamn – Tukholma – Turku. Nynäshamnista vanhempani ja veljeni jatkoivat veneellä reissua Gotlantiin ja me otimme siis bussin Tukholmaan. Aurinkoa saatiin reissulla joka päivä ja vain pari kuurosadetta. Tuulet olivat vähän heikot ja vastaiset, joten ajettiin aika paljon koneella.

Blogijuttua tulossa Tukholman saaristosta ja Tukholmasta ainakin kunhan saan kuvat järjestykseen. Tukholmassa tuli tehtyä pari kivaa ostostakin uuteen kotiin. Niistäkin lisää myöhemmin! Nyt, hyvän yön unille.

P7099790b

PS. Alemmassa kuvassa hyvä tuotevinkki veneilijöille. Ikeasta saa nyt tuollaisia kätevänkokoisia Risö-säkkituoleja sisä- ja ulkokäyttöön. Ikean nettisivujen kuvassa tuoli on jotenkin ankean näköinen ja peruspunainen, mutta todellisuudessa väri on hieno oranssinpunainen ja muotokin ihan kiva. Tuoli oli tosiuaan myös harvinaisen kätevä veneen kannella.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply