matkalla Sisustus

Vihdoinkin: Mimmi Staaf Möbelmakeri

10.9.2015

En tiedä muistatteko, kun kerroin viime kesänä epäonnisesta reissustamme Tukholman Midsommarkransseniin. Minä muistan joka tapauksessa varsin hyvin, kun seisoin Mimmi Staafin putiikin ikkunan takana ja harmitti niin vietävästi, että olimme matkustaneet sinne asti juuri heinäkuun tiistaina, kun putiikki olikin kiiinni. Päätin, että jonain päivänä tulen takaisin ja nyt oli sitten sen aika. Ja ah, onko kauniimpaa putiikkia nähty? Kokonaisvaikutelma hipoi täydellisyyttä. Valikoimassa on entisöityjen huonekalujen lisäksi aika laaja spektri skandinaavista muotoilua; keramiikkaa, tekstiilejä, julisteita, kodin käyttötuotteita ja toimistotarvikkeita. Kivaa oli bongata kaupan valikoimasta aika paljon myös suomalaisia tuotteita (Kaunistea, Marimekkoa ja Iittalaa ainakin). En ostanut mitään, mutta sain monta visuaalista ideaa omaan kotiin ja vähän muuhunkin yhteyteen.

Midsommarkranssenille löytää metroasemalta helposti, kun muistaa valita metrotunnelin uloskäynneistä oikeanpuoleisen. T-Centraleninsta on noin 10 minuutin metromatka. Metroasemalta putiikille (Vattenledningsvägen 57) puolestaan kävelee viidessä minuutissa.

P9042372bP9042367bP9042366bP9042360bIMG_5989bP9042371b

Last summer (2014) we tried to visit Mimmi Staaf’s Möbelmakeri in Midsommarkranssen (Stockholm) but the shop was closed. It was a Tuesday on July. After gazing through the windows I knew I had to come back some day. Last Friday was finally the day. The interior of the shop was just perfect and I was happy to find quite many Finnish labels too. Midsommarkransen is just 10 min away from the centrum by metro so it’s totally managable. The walk from the metrostation to the shop takes about 5 min. I recommend!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maire / Kettukarkki 10.9.2015 at 09:15

    Tuonne kyllä pitäisi päästä – Mimmillä on melkoisen hyvä tyyli! Kauppakin tuollainen karkki.

  • Leave a Reply