Ja sitten vielä yksi jäinen herkku, joka on pakko jakaa kanssanne: pakastetut banaaninpalat! Huippuherkullinen lopputulos todella vähällä vaivalla. Pilko vain banaania parin sentin paksuihin paloihin ja dippaa sulaan suklaaseen. Koristele oman maun mukaan ja työnnä pakkaseen leivinpaperin päälle vähintään neljäksi tunniksi. Banaanista ei tule kivikovaa, kuten pelkäsin, vaan ihanan makeaa ja raikkaan sorbettimaista. Banaaninpaloihin voisi myös tökätä tikun, jolloin herkuista voisi nauttia siististi sotkematta sormia suklaaseen. Ilman suklaata nämä olisivat vieläpä terveellisiä herkkupaloja. Kokeilkaa!
Frozen banana bites! Chop to small pieces, drown in melted chocolate, decorate with coconut flakes (or whatever you wish) and put in the freezer for at least 4 hours. Tastes like banana sorbet!
15 Comments
Kokeilen! Lurps.
Näyttääpä hyvältä! Tätä on pakko kokeilla, kun on noin helppoa :)
Oo, tämäkin on ihana&helppo herkku. Kiitos vinkistä!
Hei ihania! Mä niin teen! Oon käyttäny pakastebanaaneja vaan ”jätskinä”, mut toi on varmasti vielä parempaa!
Laita blogiin sit sun versio!
Slurps! Ehdottomasti kokeiluun! :)
Aiemmin olen herkutellut ”banaanijätskillä” joka valmistuu pakastettua banaania soseuttamalla tehosekoittimessa, niin helppoa herkkua sekin.
No juu! Tästäkin olen kuullut ja hyvin toimii kuulemma.
Nams. Pakko koklata heti! :P
Monesti teenkin noita viipaloituja pakastebanaaneja kahvin kanssa mutta täytyy kyllä kokeilla ens kerralla tuolla suklaakuorrutteella. Näyttää tosi hyvältä! :)
Joo! Seuraavaksi kokeilen maitosuklaata. Tässä käytin tummaa suklaata. Banaaninpalan voi myös halkaista ja sivellä väliin vaikka nutellaa ennen suklaaseen dippaamista.
Minulla on juurikin pakkasessa pari banaania, kun niitä tuli ostettua hieman liikaa ja pelkäsin menevän huonoksi. Jäisistä paloista saa helposti kivan smoothien tai sorbetin.
Oi, smoothie on mahtava idea myös! Sorbetti valmistuu varmaan muussaamalla jäätyneen banaanin blenderillä?
Jäämurskaa ja jäätyneitä banaaninpaloja ja voila!
Tänne vielä tilannepäivitys: Äitini oli kokeillut näitä, mutta suklaa ei ollut jostain kumman syystä tarttunut banaaninpaloihin. Varmuuden välttämiseksi: valitse parempilaatuinen, leivontaan tarkoitettu suklaa ja sopivan kypsiä banaaneja. Mieluiten tietenkin luomubanaaneja!
Hei.
Baananista saa ihanaa, kun viipaloi, ripottelee päälle kanelia ja sitten pakastaa! Vielä kevyempi herkku, mutta tosi makea. Banaanin oma sokeri jtkn nousee pakastuksessa esille!