Ennen juhannushumua, josta nautitaan muuten tänä vuonna Ugissa, vietetään vielä päivä Lintsillä. Ja ennen Lintsiä ja juhannusta, vielä viimeinen postaus, josta on toivottavasti hyötyä juhannustarjottavia suunniteltaessa.
1 Yksinkertaisen kaunista ja taatusti hyvää: marjoja voipaperitruuteissa.
2 Salaattipalapelin voi järjestää vaikka alkuruoaksi jokaisen lautaselle tai sitten siististi neliömäiseen salaattivatiin.
3 Oletko koskaan käyttänyt jääpalamuotteja tähän tarkoitukseen? Valuta jääpalalevy täyteen sulaa suklaata ja tiputa koloihin tuoreita mansikoita. Lykkää pakastimeen kunnes suklaa jähmettyy.
4 Lähdevettä ja marjoilla maustettuja jääkuutioita – taatusti freesimpi juhannusjuoma kuin keskikalja ;)
5 Melonipilvestä sataa – toivotaan että juhannuksena ei. Rentouttavaa juhannusviikonloppua!
Here’s a bunch of ideas for Midsummer treats. The cleverest one, if you ask me, is the frozen ice tray filled with melted chocolate and strawberries. Happy Midsummer!
Kuvat: Camille Styles, The Average Girl’s Guide, Spoon for bacon
No Comments