ruoka

Keventäjän herkku – banaaniletut

14.1.2014

banaaniletut

 

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin mitä kliseisimmällä projektilla: ruokailutottumusten keventämistä täälläkin taas harjoitellaan. Makenannälän sammuttaminen on aina askel numero yksi. Banaania on jo pakkasessa, mutta sen lisäksi banaanista valmistuu mitä mainioin kevyt herkku – letut! Parasta on, että banaanilettuihin tarvitaan vain kolme banaania ja kolme kananmunaa, eikä yhtään mitään muuta. Mitä kypsempiä banaanit ovat, sitä makeampia ja maistuvampia letuista tulee. Banaanit muussataan ja kananmunat vatkataan yksitellen soseen sekaan. Pienet letut paistetaan runsaassa öljyssä (käytän oliiviöljyä) tai rasvassa kohtuu matalalla lämmöllä. Liian kuumalla ja kuivalla pannulla paistetut liian suuret letut eivät onnistu. Kuvan letut syntyivät viikonlopun aikana tummuneista viimeisistä banaaneista. Päällä on pakastemustikoita ja luonnonjogurttia sekä hieman tomusokeria.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Banana pancakes are the most easiest and healthiest way to satisfy your sweet tooth! We make these pretty often nowadays. Yumm!!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Piia 19.1.2014 at 23:09

  Piti heti kokeilla ohjetta, meillä kun on tuota gluteeniyliherkkyyttä, niin ei normiletut sovi. Nämä on ihan parhautta!! Mustikat päällä – to die for!! :D Kiitos hurjasti ohjeesta <3

  • Reply Johanna 23.1.2014 at 21:13

   Hei hienoa! Ole hyvä! Keliaakikolle tai muuten vaan gluteenia kaihtavalle nämä tosiaan ovatkin mainio vaihtoehto letuille. :)

 • Reply miaw 6.2.2014 at 19:17

  Mums vad det ser gott ut :):) Måste testa!

  • Reply Johanna 11.2.2014 at 19:37

   Testa du!! Det ÄR gott…

  Leave a Reply