Äh ja voih! Marenkien kanssa saa aina repiä hiuksiaan. Tein synttäreilleni nutellamarenkeja, joista vieraat saivat koota omannäköisensä pavlovan kermarahkasta ja marjoista. Ensimmäinen marenkisatsi onnistui, mutta toinen liisteröityi leivinpaperiin. Jossain kohtaa meni vikaan. Väärä lämpötila tai uunin tönäisy, tiedä häntä. Jos kestää marenginvalmistamisen epävarmuuden niin suosittelen kaikesta huolimatta tätä Lunni leipoo -blogin reseptiä. Marengeissa usein läpitunkeva kananmunan maku taittui kokonaan pähkinäsuklaan alle. Oikein hyviä. Arvanettekin, että nuo lässähtäneet kaavittiin suihin myös…
Baking marengue is a tricky business. Sometimes everything goes wrong, or as in this case, half goes wrong. I’m glad some of them made it anyway. I served mini Nutella pavlovas for a few friends that came over for my birthday.
No Comments