ruoka

Puolukkaa ja kinuskia

12.10.2012

 

Perusmuffinittaikina ja siihen 200 g puolukoita – niistä syntyvät ylemmän kuvan kaltaiset herkut. Jos vielä haluat lisää luksusta, sekoita valmista kinuskikastiketta ja tomusokeria niin saat sopivan jäykän kinuskikuorrutteen muffineille. Jämäkät muffinivuoat sekä alla oleva lintulahjapaperi ovat Mokosta. Jälkimmäinen pyrkii kovasti kehyksiin…

 

 

Muffins with lingonberry topped with toffee fudge. Just add 200 g lingonberries to an ordinary muffinpaste. The cups and the present paper with birds are from Moko.

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply Eevi 12.10.2012 at 13:36

    Jee, Mokon ostokset päässy näytille :) Nättejä ovat!

  • Reply Pippa 12.10.2012 at 19:06

    Voi hyvänen aika että tuo kuorruteidea on niin kertakaikkisen yksinkertaisen nerokkaan kuulloinen, että sitähän täytyy päästä testaamaan viikonloppuna! Kiitos!!

    • Reply Johanna 1.11.2012 at 18:16

      Ollos hyvä! Se oli tosiaan nerokkaan helppo. Kun ei laita liikaa tomusokeria niin kinuskin aromikin pysyy selkeänä.

  • Reply retromoderni 16.10.2012 at 19:16

    Voi mitkä kuppikakkuvuoat, mikkä herkut, nam

  • Reply hennamaari 24.10.2012 at 19:07

    Näyttää niin syötävän hyvälle!

  • Leave a Reply