Perusmuffinittaikina ja siihen 200 g puolukoita – niistä syntyvät ylemmän kuvan kaltaiset herkut. Jos vielä haluat lisää luksusta, sekoita valmista kinuskikastiketta ja tomusokeria niin saat sopivan jäykän kinuskikuorrutteen muffineille. Jämäkät muffinivuoat sekä alla oleva lintulahjapaperi ovat Mokosta. Jälkimmäinen pyrkii kovasti kehyksiin…
Muffins with lingonberry topped with toffee fudge. Just add 200 g lingonberries to an ordinary muffinpaste. The cups and the present paper with birds are from Moko.
5 Comments
Jee, Mokon ostokset päässy näytille :) Nättejä ovat!
Voi hyvänen aika että tuo kuorruteidea on niin kertakaikkisen yksinkertaisen nerokkaan kuulloinen, että sitähän täytyy päästä testaamaan viikonloppuna! Kiitos!!
Ollos hyvä! Se oli tosiaan nerokkaan helppo. Kun ei laita liikaa tomusokeria niin kinuskin aromikin pysyy selkeänä.
Voi mitkä kuppikakkuvuoat, mikkä herkut, nam
Näyttää niin syötävän hyvälle!