ruoka

Suppilovahveropizza

4.12.2013

Perjantaiherkku viime viikolta. Paistoimme töissä Pizza Pronto -masiinalla. Kokeilkaa, niin hyvää! Varsinkin tuon smetanan kanssa…

EDIT: Reseptistä unohtui kuullotetut sipulinviipaleet!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply Katja 4.12.2013 at 21:58

    Näyttääpä tosi hyvältä, tätä pitää kokeilla :)

  • Reply MS 4.12.2013 at 22:19

    Näyttää tosi herkulliselta!

    • Reply Johanna 4.12.2013 at 22:32

      Ja oli sitä vaikka käytettiin ihan tavallista kaupan valmispohjaakin!

  • Reply Peeta 4.12.2013 at 23:05

    Nom nom! Just tein itekin suppispiirakkaa ja perjantaina tehhään pizzaa :)

  • Reply manteli 5.12.2013 at 11:44

    Suppispitsa kuuluu meilläkin suosikkeihin. Teen sen niin, että paistan hetken pannulla sipulit, valkospulit, liotetut kuivatut supikset ja lehtikaalisilppua (sitä on omaa satoa pakkanen pullollaan). Sitten tämä pannulla käytetty seos omista tomaateista tehdyn kastikkeen päälle ja lisäksi voimakasta juustoraastetta ja esim. fetaa. Hyvää on. Vaihtelun vuoksi laitan suppiksien sijaan kuivattuja, liotettuja mustia torvisieniä. Meiltä ei nuo kuivatut sienet lopu kaapeista ihan heti, joten monta maistuvaa pitsahetkeä on tänä talvena luvassa.

    • Reply Johanna 6.12.2013 at 00:13

      Oh, vau mitkä varastot teillä Manteli! Lehtikaalisilppu pitsassa kuulostaa hyvältä. Sitä pitää myös kokeilla.

    Leave a Reply